Jubilæumssmykket af Georg Jensen

En hyldest til H.M. Dronningen i anledning af 50-års Regeringsjubilæet.

Nu løftes sløret for Jubilæumssmykket. Et enestående smykke i sterlingsølv og 18 karat guld designet i anledning af H.M. Dronningens 50-års Regeringsjubilæum i 2022. Et smykke af, og til, Danmark.

I 2020 ledte Georg Jensen efter talentfulde smykkedesignere til en national designkonkurrence. Opgaven var at designe et smykke i anledning af H.M. Dronningens 50-års Regeringsjubilæum i 2022. Et smykke designet af danskere som en hyldest til monarkiet og dets samlende betydning for Danmark. 

Læs mere

Luk

Designet

Jubilæumssmykket er en hyldest til Hendes Majestæt Dronningen i anledning af 50-års Regeringsjubilæet. Det elegante design fås som broche, vedhæng og pin og er inspireret af Hendes Majestæts valgsprog “Guds hjælp, Folkets kærlighed, Danmarks styrke” samt Hendes Majestæts mangeårige arbejde med scenekunst. Strålen i 18 karat guld repræsenterer Guds hjælp, hjertet symboliserer folkets kærlighed, og smykkets runde form er en reference til Danmarks styrke.

 

Mød designerne

 

Det vindende smykkedesign

Ditte Bjerregaard og Sofie Elkjær Jensen står bag konkurrencens vinderdesign. Jubilæumssmykket findes som vedhæng, broche og nål.