Peak af Georg Jensen

Find Georg Jensen Peak smykker her på siden. Find halskæder, armbånd, ørespyd og øreclips der sender tankerne hen imod de skandinaviske kystlinjer her.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen Peak

Det smukkeste danske sølvarbejde må siges at komme fra danske Georg Jensen. Det flotte sølvarbejde er DNA’en i PEAK kollektionen. Det er skarpe og udpræget æstetik strikket sammen i flot sølv håndværk. Smykkerne kan beskrives som knivskarpe linjer der passer til enhver outfit. Om det skal være fint eller street er op til en selv – smykkerne skal nok gøre sine underværker. Designet bag smykkerne kommer med tanke på Skandinaviens kystlinjer som var tegnebrættet for PEAK’s designere. Det var med tanke på naturens klipper, de skæve vandbølger og de naturskabte forhold på strandene.
 

Dansk designet sølv smykker

Man kan ikke andet end at blive lidt fascineret af de skarpe linjer i PEAK kollektionen. Tilbage i 1960érne blev kollektionen skabt af sølvsmeden Bent Gabrielsens. Det siges at være en af de mest elegante kreationer fra Bent. Hvis vi selv skal sige det er kollektionen stadigvæk helt aktuelt med sit udseende og passer til både hverdag og fest. Få smykket til at pynte på en t-shirt eller måske en cocktail kjole.
 

PEAK består af forskellige sølv trekanter som er dannet i led. Det er en tidløs og iøjefaldende halskæde til kvinden som ved hvad hun vil have. Det er unikt at halskæden er uden vedhæng og skal hænge helt tæt på halsen eller sidde tæt på håndleddet. I kollektionen findes også ørestikker i flot sterlingsølv i trekanter.
 

Køb Georg Jensen Peak smykker online

Du finder et spændende udvalg af de dansk designet Georg Jensen sølvsmykker. Kollektionen er iøjefaldende og smykker med et særlig twist af det moderne. Selvom smykkerne første gang blev designet i 1960’er er de ikke blevet mindre smukke. Du finder hele udvalget af Peak smykker her på siden eller i vores butik i Svendborg. Vi sender alle Georg Jensen smykker gratis og har 30 dages bytteret.