Ringe fra Georg Jensen

Du finder et stort udvalg af Georg Jensen ringe her på siden. Find ringe i guld og sølv i de mange kollektioner såsom Moonlight Grapes, Offspring, Daisy, Reflect, Magic og de andre serier. Som autoriseret forhandler af Georg Jensen sørger vi altid for at alle smykker er pakket ind i originale æsker og bliver sendt forsvarligt.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Ringe fra Georg Jensen

Der er ikke mange smykke designere som er blevet så anderkendt som Georg Jensen. Den danske designer har siden 1904 designet sølv smykker i smukke former og i høj kvalitet. Dette gælder også kollektionen af ringe fra Georg Jensen. Vi har samlet et spændende udvalg af Georg Jensen ringe, blandt andet fra de populære kollektioner som Moonlight Grapes, Daisy, Offspring, Magic og de andre kollektioner. Ringe fra Georg Jensen kommer i mange former og størrelser. Materialet er typisk sølv, men der tilbydes også flotte ringe i 18 karat guld. Hvis du ønsker at gå efter det helt ekstraordinære tilbyder vi også diamantringe fra Georg Jensen. Det der gør ringene unikke er du kan bære dem enkeltvis eller have flere på samme hånd. De er lavet i de fineste former for det femine touch. Det er ringe som får det bedste frem i dig som kvinde. Sammensæt de ringe der passer til det udtryk du ønsker.

Stort sortiment af ringe

Georg Jensen er kendt for at være en af de mest efterspurgte smykkebrands. En af de store grunde til dette er de mange muligheder som Georg Jensen tilbyder. Der er ikke kun en bestemt designstil, men ringene fortolkes i nye former og konstruktioner. Ser man på de klassiske ringe Aurora og Magic serien gode bud. Hvis man ønsker at bevæge sig over i bestsellers, er Mercy og Moonlight Grape altid værd at nævne. Hvis man ønsker at skille sig ud med ringe, er Fusion og Torun andre gode bud. Nogle foretrækker også en model som Savannah som har en facetslebet topas/krystal i midten.

Hvad end man finder interessant er alle ringe designet i den højeste kvalitet og har de smukkeste detaljer. På trods af at vi som land måske er lidt traditionbundet med valg af smykker, byder Georg Jensen alligevel må mange innovative og skulpturelle designs til alle typer af kvinder. Dette er det mest ekstraordinære og danske smykkebrand indenfor ringe.

Dansk smykke design fra Georg Jensen

Det er svært ikke at nævne lidt om Georg Jensen. Brandet har leveret kompromisløs højt smykke design siden 1904 og kollektionerne udvikler sig hele tiden. I takt med flere kollektioner, stiger også interessen. Georg Jensen roses ofte for sin sammensætning af smykker. Har man forelsket sig i en ring fra fx Moonlight Grape serien, er man også tilføjelig til at have øreringene og halskæden. Smykkerne går godt i hånd med hinanden og dette gælder også ved at blande serierne med hinanden. Uanset hvilket smykke eller smykker som prøves på, er det dansk design i høj kvalitet. Hos Pind J Design er vi officiel forhandler af Georg Jensen og kan derfor tilbyde et af landet største udvalg online. Du kan samtidig blive inspireret med vores andre smykketype fra samme brand som øreringe, halskæder eller armbånd.

Køb ringe fra Georg Jensen online

Har du forelsket dig i en fingerring fra danske Georg Jensen, kan du finde inspiration hos Pind J Design. Vi har et stort sortiment af ringe i sølv og 18 karat guld. Der kan vælges fra kollektioner som Daisy Marguerit, Moonlight Grape, Magic, Torun, Savannah og mange flere. Alle Georg Jensen smykker bliver afsendt fragtfrit i en smuk gaveønske fra samme brand. Alt vi har på lager, afsender vi samme dag så det er fremme indenfor 1-3 hverdage. Vi ønsker at være kendetegnet ved kyndig rådgivning og har vores telefoner åbne ved spørgsmål om materialer, detaljer, størrelser eller andet. Vi har også egen butik i Svendborg, hvor vi også tilbyder Georg Jensen ringe. Find gaven til din kære her eller køb ringen du drømmer om fra danske Georg Jensen online hos Pind J. Design.