Georg Jensen - Archive

Find de smukke Archive smykker fra Georg Jensen her. Vi er officiel forhandler af danske Georg Jensen og har mange andre kollektioner. Du kan se alle vores smykker fra Georg Jensen her.

Filter
Vælg sortering

Kollektionen er opbygget af tidens Georg Jensen smykkedesigns. Serien består af Georg Jensen smykker der op igennem 1950érne, 1960érne og 1970érne blev designet. Archive står for ”arkiv” og tiltænkt de gemte/skjulte skatte fra fortiden, som er designet igennem tiden. Det er en speciel men enenstående kollektion af nøje udvalgte smykker. Derfor er serien ikke kæmpe, men eksklusiv. Georg Jensen Archive collection blev lanceret i 2015 og har været for dem der ville have noget unikt fra fortiden som passer til nutiden.
 

Køb Archive smykker fra Georg Jensen online

Den eksklusive kollektion Archive har fundet de bedste smykker fra midt 90érne og håndplukket det bedste af det bedste. Kollektionen består af få men eksklusive smykker heraf armbånd og Collie i sølv. Det er sølvhåndværk på højeste plan og udført af de dygtigste sølvsmede i landet. Du finder både Archive armbånd og Archive Collie i sølv af danske Georg Jensen her på siden.