Aurora af Georg Jensen

Find Aurora smykker fra Georg Jensen hos Pindj.dk. Vi er officiel forhandler og tilbyder et attraktivt udvalg af den eksklusive kollektion Aurora. Smykkerne tilbydes i massiv sølv og guld. Find Aurora øreringe, vedhæng og ringe. Find Aurora smykkerne her eller se alle de andre Georg Jensen smykker online.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen Aurora

Kollektionen er inspireret af stjernerne på nattehimlen. Smukke guld og hvidguld smykker med diamanter til at fuldende det smukke og tidløse look. Aurora kollektionen blev lanceret tilbage i 2015 og har været kendetegnet ved brugen af diamanter for at reflekterer lys og farve i smykkerne. Georg Jensen lancerede Aurora som en hyldest til livets specielle øjeblikke.
 

Stort udvalg af Aurora smykker  

Den luksuriøse kollektion er præget af det bedste indenfor smykkeverden. Guld og diamanter kombineret i bedste danske kvalitet er definitionen af Aurora. I kollektionen findes smykkerne både i guld og hvidguld og kan fås som ringe, øreringe, halskæde, samt ørestikker. Ønsker man at skille sig ud fra mængden er Aurora kollektionen et godt valg. Smukke brillanter i 18 karat guld som funkler som stjerner på nattehimlen.
 

Køb Georg Jensen Aurora online

Her på siden finder du hele udvalget af Aurora smykker fra Georg Jensen. Smykkerne er lavet i 18 karat guld og hvidguld med diamanter. Det er smuk og tidløs luksus i bedste danske kvalitet. Bliv inspireret med Aurora kollektionen som ring, ørering, halskæde eller ørestik. Du kan se smykkerne her på siden eller kom ind i butikken i Svendborg. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen. Vi tilbyder gratis fragt på hele kollektionen og har 1-3 dage levering på varelager.