Hearts of Georg Jensen af Georg Jensen

Den populære kollektion Heats of Georg Jensen finder du hos Pindj.dk. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og tilbyder de smykke, eksklusive halskæder. Find både vedhæng og halskæder i den hjerteformet smykketype kollektion. Vælg imellem sølv og guld smykker. Du kan også se vores andre smykker fra Georg Jensen her.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Hearts of Georg Jensen

I samarbejde med forskellige designere har danske Georg Jensen skabt en kollektion af hjerte smykker i både sølv og 18 karat guld. Kollektionen er inspireret af det perfekte udtryk for kærlighed i en minimalistisk stil. Stilen er med inspiration efter hjerter i forskellige former. Åbne hjerter, lukket hjerter, halve hjerter og kombination mellem guld og sølv skaber rammen for Hearts of Georg Jensen.
 

Flot udvalg af Hearts smykker

Den perfekte anledning til at give et Hearts of Georg Jensen smykke kunne være til valentinsdag gave, mors dags gave, fødselsdag gave, konfirmationsgave eller måske barnedåb. Der er mange anledninger hvor det symbolske hjerte kan gives som en kærlighed mellem afsender og modtager. Kollektionen er sammensat med halskæder med hjerte vedhæng i sølv og guld. Foretrækker man guld, får man Hearts halskæder i 18 karat, men kan også finde kombineret smykker med sølv. To halve hjerter der er sat sammen til et smukt hjerte. Giv et hearts of Georg Jensen smykke til en du holder af som en symbolsk kærlighedserklæring.
 

Køb Hearts of Georg Jensen online

Find hele udvalget af de smukke Hearts smykker fra danske Georg Jensen. Du kan vælge imellem sølv, 18 karat guld eller en kombination. Hearts vedhæng købes sammen med en flot halskæde. Om det skal være et åbent hjerte, et lukket eller 2 halve hjerter er op til dig. Det symbolske hjerte finder du her på siden i dansk design. Gå på opdagelse i Hearts kollektionen her på siden. Vi tilbyder gratis fragt på alt Georg Jensen og har 1-3 dages levering på lagervare. Du finder også kollektionen i butikken i Svendborg.