Love Knot af Georg Jensen

Som officiel forhandler af Georg Jensen kan vi tilbyde kollektionen Love Knot. Du finder de populære Love Knot ringe og armringe i sølv. Sykkerne er designet af det danske smykke brand, Georg Jensen og forhandles hos Pindj.dk. Hvis du er i tvivl om ringstørrelsen, kan du se vores Georg Jensen guide til ringstørrelser her.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen Love Knot

Den kærlighedsinspireret smykkekollektion Love Knot blev designet i 1970. 50 år senere er kollektionen stadigvæk et populært valg, især blandt forelskede partnere. Kollektionen symboliserer et evigt løfte om kærlighed og troskab. Smykkerne er et symbol på at kærligheden slynger om hinanden og man holder ved hinanden igennem evigt liv. Georg Jensen er dans design og godt håndværk.
 

Forskellige Love Knot smykker

De symbolske kollektion kommer i 3 udgaver. Den lukkede udgave med en snoning på midten som et symbolsk på et stærkt forhold. Ved siden af dette findes smykken som åben armring for en behagelig følelse. Her findes armringene med single og dobbelt snoning. Alle Love Knot smykkerne er lavet i sterlingsølv 925s. Hvis du er vild med Love Knot, har Georg Jensen også designet andre kollektioner som Mercy, Curve og den altid populære Moonlight Grapes kollektion. Dem finder du også her på siden.
 


 

Køb Georg Jensen Love Knot smykker

Find Love Knot smykker fra danske Georg Jensen hos Pindj.dk. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og tilbyder gratis fragt på alt Georg Jensen. Find den symbolske kollektion af Love Knot smykker online. Smykkerne er smukt bevis på et evigt løfte om kærlighed og troskab. Find sølvsmykkerne her på siden eller kom ind i butikken i Svendborg. Vi tilbyder 14 dages fuldreturret på alt Georg Jensen.