Marcia af Georg Jensen

Find alle Georg Jensen Marcia smykker hos Pindj.dk. Vi er officiel forhandler af de populære Marcia smykker. Se hele udvalget her på siden. Du kan også se alle vores andre Georg Jensen smykker her.

Læs mere

Luk

Georg Jensen Marcia

Designeren Vivianna Toruns har endnu engang fortryllet os med hendes håndværk: Maria kollektionen fra Georg Jensen. Smykkerne er designet med organiske former for at hylde den uendelige kærlighed. Tankegangen bag designet er at lade de flydende og sensuelle dråber af sølv bruges til at sammensætte unikke ringe og øreringe. Smykkerne er både stærke og feminine – præcis som personen der bærer dem.
 

Marcia sølvsmykker fra Georg Jensen

Kan man lide det enkle men luksuriøse look med sølv og diamanter, er Marcia den rette kollektion. I serien findes ringe og øreringe med sterlingsølv belagt med rhodium og diamanter. Serien findes også som forenklet sterlingsølv i de fineste feminine former. Vivianna Toruns har også designet kollektionen Torun som på samme måde er smykker der symbolisere kærligheden med sine former. Det er gennemgående tema for den svenske sølvdesigner Vivianna. Kollektionen kom på markedet i 2015 og har været et populært valg som gave til kvinden i sit liv. Serien er et symbol på kærlighed og henvender sig til enhver anledning. Kollektionens navn kommer efter Vivianna’s datter og er opkaldt efter hende.
 

Køb Georg Jensen Marcia smykker online

Du finder den smukke Georg Jensen kollektion Marcia online. Vi er officiel forhandler af danske Georg Jensen og har et naturligt stor udvalg af smykker. Marcia er en serie af sølvsmykker der designes med organiske former for at hylde den uendelige kærlighed. Kollektionen er håndlavet sterlingsølv af designeren Vivianna som har opkaldt kollektionen efter hendes datter. Køb Georg Jensen og få gratis fragt online. Vi tilbyder hurtig levering og har egen butik i Svendborg.