Star Wars x Pandora

Den helt uforglemmelige kollektion af Star Wars er tilgængelig fra Pandora. Keep the Force og bliv fristet med charms og smykker som Darth Vader, Yoda, R2-D2, Chewbacca og mange flere figurerer. Helt eksklusivt fra Pandora og hele kollektionen finder du her på siden. Gratis fragt over 399kr

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Let the force be with you!

Den berømte sætning kræver ingen yderligere præsentation. Det gør de ikoniske Star Wars smykker heller ej. Star Wars er et filmunivers skabt af George Lucas som producerede sine første film tilbage i 1977. Siden hen er Star Wars kun blevet mere populært med nye spinoff, serier og små kortfilm. Det er ikke kun film der har fået sit spotlight. I samarbejde med Pandora er der skabt en helt ny smykkekollektion med de allermest ikoniske figurer.
 

Mød figurerne C3PO, BB8, R2D2, Yoda, Chewbacca og mange flere. Kollektionen mellem Pandora og Star Wars er blevet så populært at allerede efter de første par dage, var smykker og charms udsolgt. Ikke nok med det er smukke smykker, så er det også samleobjekter for de hardcore Star Wars tilhængere.
 

Stort udvalg af Star Wars smykker

Her på siden findes alle Star Wars charms i både sterlingsølv og forgyldt sølv. Kombiner de mange ikoniske charms med Moments Star Wars armbåndet. Om man er til den mørke eller lyse side, så er der mulighed for at sammensætte præcis det Star Wars udtryk man ønsker. Som officiel forhandler af Pandora, har vi alle tilgængelige Star Wars charms tilgængelig, både i butik og online.
 

Køb Pandora Star Wars hos guldsmed Pind J. Design

Den fortryllende kollektion Star Wars fra Pandora finder du her. The force er landet her på siden med det store udvalg af ikoniske charms som fx Darth Vader, Yoda, R2-D2, Chewbacca og flere til. Det er en eksklusiv kollektion som kun tilbydes hos få forhandlere, heraf guldsmed Pind J. Design.
 

Køb dine Star Wars charms I dag og få ekstra sikkerhed i vores fremragende anmeldelser fra Trustpilot og velvidende om at Pind J. Design har været e-mærket siden 2012.