Pernille Corydon - Ankelkæder

Her finder du vores udvalg af fine ankelkæder fra Pernille Corydon.

Filter
Vælg sortering

Ankekæder fra Pernille Corydon

Der er måske ikke så mange som ved det, men ankelkæder er smykker som trender for tiden. Pernille Corydon er et af de brands/designere som har forbundet at skabe nogle smukke ankelkæder i sølv og forgyldt. Hendes kollektion findes i 3 forskellige designs i 2 varianter. Det er god kvalitet og et fint smykke til anklen for prikken over i’et til looket. Om man er til Sheen, Afterglow eller Therese ankekæde, finder man udvalget her på siden. Forestil dig en sommerdag hvor du har smurt dine jeans op og anklerne kommer til syne. En smuk ankelkæde fra Pernille Corydon kan give det ekstra til looket. I sammenhæng med et par øreringe og en smart daylight fingerring, går man ikke helt galt.

 

Køb ankelkæder fra Pernille Corydon online

Vi har de mest efterspurgte ankelkæder fra Pernille Corydon i vores online sortiment. Vi er officiel forhandler og kan stå inde for god kvalitet og skarp pris. Som noget helt ekstra kan vi tilbyde alle handlende 12% ekstra rabat på Pernille Corydon ved at tilmelde sig vores kundeklub – det er gratis og du kan oprette dig her.

 

Hvis du har forelsket dig i et Pernille Corydon smykke, kan du se vores udvalg her. Vi har også butik i Svendborg, hvor du kan prøve smykken på og se om det skal være sølv eller forgyldt. Køber du online så tilbyder vi lynhurtig levering fra varelager indenfor 1-3 hverdage. Vi tilbyder ligeledes gratis forsendelse over 399kr. Har du købt ankelkæden, skal du selvfølgelig også have andre smykker fra Pernille Corydon. Vi har både ringe, øreringe, halskæder, armbånd og smykkeskrin til opbevaring af smykker.