Pernille Corydon

Pernille Corydon er en dansk designer der laver moderne smykker uden overflødige detaljer og vedhæng. Det er skandinavisk enkelhed som der er inspireret af geometriske former fra hele verden indfanget og omdannet til uhøjtidelige og forunderlige smykkekollektioner.
Se hele vores store udvalg af Pernille Corydon smykker her:

Filter

Pernille Corydon smykker

Pernille Corydon er en dansk designer der startede i 2007 med at designe smykker og har siden da haft en passion for at skabe enkle og fine smykker med kant og et skandinavisk præg. Pernille Corydon smykker er feminine, moderne og stilrene smykker uden overflødige detaljer og til billige priser. 
Pernille Corydon har formået at slå sig fast og har ramt danskernes smykkehjerter. Pernille Corydon smykkerne sælges nu gennem mere end 500 forhandlere, hvor vi er en af de heldige forhandler af Pernille Corydon.
 

Stort udvalg af Pernille Corydon smykker 

Hos Pind J. Design finder du hele udvalget af Pernille Corydon smykker og altid de nyeste kollektioner. Du finder et stort udvalg af Pernille Corydon armbånd, Pernille Corydon halskæder, Pernille Corydon ringe og Pernille Corydon øreringe.
Særligt er Pernille Corydon Island kollektionen populær, som er inspireret af Islands bjerge og de facinerende vulkanske klipper. 
 

Køb billige Pernille Corydon smykker online til spotpris

Køb dine Pernille Corydon smykker på tilbud online hos Pind J. Design. Du sparer altid mindst 12% på Pernille Corydon i vores kundeklub. Meld dig ind i vores kundeklub her: http://pindj.dk/kundeklub-webshop
Se også vores Pernille Corydon udsalg her: www.pindj.dk/outlet-pernille-corydon

Sorter efter
du har set {{(Products | unique:'item').length}} ud af {{ProductCount}} produkter
du har set {{(Products | unique:'item').length}} ud af 379 produkter