Pernille Corydon

Pernille Corydon er en dansk designer der laver moderne smykker uden overflødige detaljer og vedhæng. Det er skandinavisk enkelhed som der er inspireret af geometriske former fra hele verden indfanget og omdannet til uhøjtidelige og forunderlige smykkekollektioner. Du kan se alle vores smykker fra Pernille Corydon: Øreringe, ringe, halskæder, armbånd og accessories.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Pernille Corydon smykker

En af de førende smykkedesignere, er danske Pernille Corydon. Det er svært at komme udenom Pernille Corydon når emnet falder på smykker. Den populære smykkedesigner har siden 2008 designet smykker, øreringe, halskæder, armbånd til en super pris. Det unikke ved Pernille Corydon er hendes design som er tidløst og enkle i sit design. Prisen på smykkerne er i den attraktive afdeling og kvaliteten følger trop. Må mange måder har Pernille Corydon designet smykker som er moderne og i god kvalitet til en god pris. Attraktive smykker til den modebevidste teenager.

Smykkerne fra Pernille Corydon er smukke og henvender sig til kvinder i alle aldre. Kollektionen af halskæder, ringe, armbånd og øreringe er ikoniske med fuldendte former og natur materialer. Det er smykker som man kan forholde sig til og som passer til tidens smykke trend. Man kan nævne mange af kollektionerne som bestsellers, men uden tvivl er Daylight smykkerne Pernille Corydons helt store smykke catch.

 

Stort udvalg af Pernille Corydon smykker

Lige så enkle og fine smykkerne kan være, lige så nyskabende og overraskende er Pernille Corydon i sin smykkeformidling. Der er en stor interesse for sølv og forgyldte smykker, men ingen materialer er ’forbudte’ i sortimentet. Det er også derfor du hos Pind J. Design kan finde masser af Pernille Corydon smykker i forskellige former og materialer. Smykkerne fremstilles primært i sølv og forgyldt med detaljer, men findes også med månesten og ferskvandsperler.

Af smykker har Pernille Corydon slået rigtig igennem på hendes øreringe og ringe. Hvis du ønsker at have et par, smykker som passer til de fleste outfits, kan du prøve med smykkerne herfra. Det er klassiske, stilrene, feminine dansk designet smykker til en skarp pris. Kvaliteten følger den danske lovkrav om afgivelse af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Den store efterspørgsel på smykkerne har også gjort at brandet i dag forhandles af mere end 600 forhandlere nationalt og internationalt. Mix og match det store udvalg af smykker fra det fynske smykke designer.
 

Smukke forgyldte Pernille Corydon smykker

Det er ingen hemmelighed af de fine smykker fra Pernille Corydon er populære. Udvalget af smykker består af sølv og sølvforgyldt som giver smykkerne et guldagtigt look. Det er friske farver som passer til sommerens solstråler, hvor sølvsmykkerne går til de mørke vintertider.

En af de nyeste kollektioner som er landet fra Pernille Corydon er: A SKY FULL OF DREAMS. Serien består af sølv og sølvforgyldte ringe, halskæder, armbånd, ankelkæder og øreringe. Smykkerne er en hyldest til den smukke natur og de mange steder der kan sætte tanker og fantasi fri. Smykkerne har fået en 18 karat guld belagt lag. Dertil er produkterne nikkelfrie, så de ikke har nogle bivirkninger ved helbredet. Sammen med den nye kollektion, har Pernille også mange smukke forgyldte populære smykker som Daylight.
 

Spar 12% i kundeklubben på Pernille Corydon smykker

Når du handler hos Pind J. Design, tilbyder vi vores kundeklub medlemmer eksklusive rabatter. Dette gælder også på Pernille Corydon hvor du kan spare mindst 12% på alt. Dette gælder også den populære Daylight kollektion. Find de smykker der passer til dig og meld dig efterfølgende ind i kundeklubben, før du handler. På den måde kan du købe billige Pernille Corydon smykker til attraktive priser. Gå på opdagelse blandt nyheder, øreringe, ringe, halskæder, armbånd, hårspænder samt smykkeskrin.

 

Køb smykker fra Pernille Corydon online

Hos Pind J. Design finder du et kæmpe udvalg af Pernille Corydon smykker. Find øreringe, halskæder, armbånd, hårspænder, smykkeskrin, ringe og alt indimellem. Vi er officiel forhandler af smykker og accesories fra Pernille Corydon. Vi tilbyder gratis forsendelse over 399kr og leverer alt fra varelager på 1-3 hverdage. Der tilbydes 14 dages fuldreturret og så kan du spare 12% i vores kundeklub på alt Pernille Corydon. Meld dig ind i dag – det er gratis. Køb Pernille Corydon online eller kom forbi vores butik i Svendborg.