Pernille Corydon Daylight smykker

Den populære kollektion Daylight fra Pernille Corydon har taget alle med storm. De smukke sølv- og forgyldte smykker findes som ringe, øreringe, armbånd samt halskæder. Hos PindJ har vi et rigtig stort udvalg af smykkerne i den lille daylight serie, men også den store daylight serie. Hvis du bare må eje Daylight, finder du hele udvalget her på siden. Køb dine Pernille Corydon Daylight smykker hos os og få hurtig levering.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

 

Pernille Corydon Daylight smykker

Når man snakker om smykker fra Pernille Corydon kan man ikke komme udenom Daylight serien. Daylight er en kollektion fra Pernille Corydon som er drevet af lysets skønhed. Selve designet er bygget på mødet mellem lys og stærke former. Den visuelle tanke er forsøgt at blive lavet til smukke smykker. Den helt klare bestseller er de populære Daylight Earrings som er lavet i både forgyldt og sølv. Øreringene har en størrelse på 22 mm. Ikke nok med øreringene, så er også Daylight Ring i forgyldt og sølv en klassiker. Det er som Pernille Corydon selv beskriver det en must-have til ens smykke samling.

 

Kæmpe udvalg af Daylight smykker

Hvis du har en datter eller skal købe gave til konfirmation eller fødselsdag til din nevø, så kan du være sikker på Daylight smykker er et hit. Rigtig mange teenage piger er helt vilde med smykkerne som kommer i forgyldt og sølv. Der er både mulighed for at gå helt ned i størrelse 48 i ringen og op i 59. Det smarte ved Daylight ringen er at den er justerbar, så man kan få det helt rette fit. Smykkerne har den helt rette pris til målgruppen og passer til hele looket. I Pernille Corydon Daylight serien findes både de små og store ørehængere, halskæder, hårspænder, små og store Daylight ringe. Der er rig mulighed for at finde netop den type Daylight smykke som modtageren mangler.
 

Find Daylight smykker på tilbud fra Pernille Corydon

Den helt store smykke kollektion fra Pernille Corydon hedder Daylight. Kollektionen består af sølv smykker som symbolsk skal minde om solen. Smykkerne bliver oftest revet væk som konfirmation eller fødselsdagsgaver.
 

Når du handler hos Pind J. Design kan du altid finde billige Daylight smykker grundet vores kundeklub, hvor vi tilbyder eksklusivt 12% som medlem. Du kan melde dig ind i dag gratis.
 

Foretrækker du at finde Daylight smykker på tilbud, har vi også løbende nedsatte smykker i kollektion, specielt de eftertragtede Daylight ørehænger i 22 mm. Her på siden finder du alle Daylight smykker, også de nedsatte. Du kan med fordel også søge inspiration i vores store Pernille Corydon Outlet smykkekategori med udgående smykker med 20-50% besparelse.
 

Køb Daylight smykker hos Pind J. Design

Er du på udkig efter Daylight smykker, kan du være sikker på at vi hos Pind J. Design kan tilbyde dig et stort sortiment. Vi har de efterspurgte smykker i forgyldt og sølv og har lageret fyldt. I vores kundeklub tilbyder vi ekstraordinært 12% rabat på alle Daylight smykker. Tilmeld dig gratis og få billige Daylight smykker fra Pernille Corydon. Vi har de populære Daylight ringe, øreringe, halskæder, hårspænder, i både små og store. Du kan være sikker på at dette er et gavehit som ikke bliver ombyttet. Pernille Corydon er en dansk smykke designer som har taget smykkebranchen med storm for sit unikke design og skarpe priser. Forkæl dig selv, din datter eller pige med det perfekte smykke. Køb online på pindj.dk – vi tilbyder gratis levering over 399kr og har 1-3 dages levering. Vi har også fysisk butik i Svendborg, hvor du kan komme forbi og købe Daylight smykkerne.