Pernille Corydon - Halskæder

Her finder du vores udvalg af fine halskæder fra Pernille Corydon

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Halskæder fra Pernille Corydon

Det er ingen hemmelighed at vi er vilde med Pernille Corydon. Hendes smykke kollektion består af mange sølv og forgyldte smykker. En af de smykketyper som er efterspurgte, er halskæder og vedhæng. Især Daylight halskæden er et hit blandt kvinder i alle aldre. Den danske smykkedesigner har skabt et sortiment af halskæder som er enkle og tidløse så de passer til enhver. De er både feminine men også nytænkende og smarte. Selv det kedeligste outfit kan blive fedt med en halskæde fra Pernille Corydon. Om du er til de lange, korte eller mele halskæder, findes de i et utal af varianter.

 

Find den rette halskæde fra Pernille Corydon

Vi har samlet et stort udvalg af Pernille Corydon halskæder i sølv og forgyldt her på siden. Vi har mere end 90 forskellige varianter i vores online sortiment. Om du er til Daylight halskæden eller ønsker en nyere model som Nova halskæden, så finder du det her. Pernille Corydon er kendt for sit enkle og flotte smykke design til den helt rette pris. Det er god kvalitet og materiale som holder længe. Det er samtidig de perfekte gaveideer til hende uanset alderen. Smykker fra Pernille Corydon er et hit. Du kan se vores udvalg af halskæder her eller se vores andre smykketyper som øreringe, ringe, armbånd hos Pind J Design.

Køb Pernille Corydon halskæder online

Du finder et stort udvalg af halskæder og vedhæng fra den danske smykke designer, Pernille Corydon, her. Vi tilbyder ekstraordinært 12% rabat i vores kundeklub. Det er gratis at være medlem og du kan tilmelde dig her. Er du på udkig efter halskæder i sølv og forgyldt, har vi et af landet største online udvalg. Du kan også komme forbi butikken i Svendborg og finde den rette længde på halskæden. Vælger du at købe online, tilbyder vi 1-3 dages levering og gratis fragt over 399kr.