Pernille Corydon smykkeskrin

Mangler du et flot sted at opbevare dine Pernille Corydon smykker? Du finder de smukke smykkeskrin fra Pernille Corydon her. Se treasure box i smuk gylden eller blå velour med messing detaljer her på siden.

Filter
Vælg sortering

Smykkeskrin fra Pernille Corydon

Du kender det helt sikkert. Du har efterhånden rigtig mange smykker og hvor samler man dem lige henne? Det kan være svært at holde styr på. Måske har du købt mange smykker fra Pernille Corydon, hvorfor så ikke fortsætte med et smukt smykkeskrin? Treasure box er Pernille Corydon’s smykkeskrin som tilbydes i blå og gul i flot velour materiale med messing detaljer. Hold orden på din smykkesamling og få styr på dine ’skatte’. Der er samtidig en lille smykkepose som kan bruges til de helt små smykker som øreringe, ørestikker og ringe.

Køb Pernille Corydon smykkeskrin online

Alt hvad Pernille Corydon begynder at designe bliver en succes. Også denne nyhed har vundet mange hjerter for sit stilfulde look. Det er den perfekte ekstra accessoires til din Pernille Corydon kollektion. Vi er officiel forhandler af Pernille Corydon og har også mange af hendes andre smykketyper online. Størrelsen er 15x9,7 cm så det er rig plads til mange smykker. Køb smykkeskrinet online eller kom forbi butikken i Svendborg og få det med hjem. Køber du online kan vi tilbyde smykkeskrinet med 12% rabat hvis du tilmelder dig vores kundeklub – det er gratis og kan gøres her. Bestil i dag og få det afsendt samme dag – du har det om et par dage.