Enamel Copenhagen - Ringe

Bliv inspireret med ringe fra ENAMAL Copenhagen. Ringene kommer i sterlingsølv eller forgyldt. Enkle og stilfulde ringe som passer til enhver anledning. Du kan også se de mange andre smykke typer fra ENAMEL her på siden.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Ringe fra ENAMEL Copenhagen

Det danske smykkebrand ENAMEL Copenhagen designer smykker i nordisk udtryk med emalje behandling. Dette gælder også på udvalget af ringe. Om man er til steringsølv ringe eller vil have en forgyldt ring, er ENAMEL Copenhagen et godt valg. Ser man nærmere på kollektionen er det specielt ringen Dainty, i både sølv og forgyldt, som er et populært valg. Det er enkle og feminine ringe som har et twist af farver og former. Ringene er meget nordiske i sit udtryk og har de fineste farverige emalje detaljer og en attraktiv pris. Man får med ENAMEL COPENHAGEN smykker i god kvalitet som holder sin form og belægning efter lang tid. Ringene bliver lavet i østen, men kvaliteten passer til vores nordiske standarder.
 

Forgyldte ringe fra ENAMEL Copenhagen

En ting er sikkert når man snakker om Enamel Copenhagen. Deres ringe er altid i høj kvalitet. Deres forgyldte ringe kommer i mange former og størrelser. Fælles for dem alle er den kvalitet af forgyldning som gør at smykkerne næppe falmer i farven over tid. Det anbefales at man ikke sover eller går i bad med smykkerne, da det kan være med til at forringe forgyldningen. Desto mere slitage der er, desto hurtigere kan forgyldningen tage af. Derfor har ENAMEL COPENHAGENS ringe også taget forbehold for dette.

I samme stil som Enamel Copenhagen, finder du også STINE A JEWELRY som også er i samme prisleje. Smykkerne tilbydes også forgyldt med zirkoniasten, ferskvandsperler eller som rent s925 sølv.
 

 

Køb ENAMEL Copenhagen ringe online

Hvis man har forelsket sig i en ring fra Enamel Copenhagen, kan man købe den hos Pindj.dk. Vi er officiel forhandler af Enamel Copenhagen og har alle kollektioner og produkter i sortimentet. I ringstørrelser har vi 50, 52, 54 og 57 som er standardstørrelser hos Enamel. Det betyder også man har mulighed for at finde netop den størrelse som passer. Hvis man er i tvivl, kan man altid benytte vores ringstørrelse guide. Du kan også her hos os finde andre smykketyper fra ENAMEL COPENHAGEN i form af øreringe, halskæder og armbånd.

Køber du dine Enamel Copenhagen fingerringe hos os, tilbyder vi gratis levering over 499kr og hurtig levering i form af 1-3 hverdage på varer der er på lager. Vi er e-mærket og medlem af danske guldsmede. Oveni dette har vi eksisteret i mere end 35 år med god service