Enamel Copenhagen - Øreringe

Øreringene fra ENAMEL Copenhagen er altid populære. Vi har her på siden også samlet alle vores forgyldte øreringe med perler og emaljer. Om du er til store øreringe eller små ørestikker i sølv eller forgyldt, kan du søge inspiration her på siden. Find hele udvalget af hoops, øreringe, ørehænger, ørestikker og alt imellem.

Filter
Sorter efter

ENAMEL Copenhagen – Øreringe

Vi kan ikke få vores arme ned for øreringe fra ENAMEL Copenhagen. Det skyldes den flotte kollektion af forgyldte øreringe i høj kvalitet. Er du vild med ørestikker, kan du se nærmere på ENAMEL Wave Ørestikker. Du finder også de andre populære Sunrays ørehængere her på siden. Kombiner øreringene i forgyldt med ringe, armbånd eller halskæder fra kollektionen. Prisen er ikke noget at sætte en finger på. Vi har mere end 50 forskellige ørehænge på lager og vi kan afsende dem til dig indenfor 1-3 hverdage.

 

Der er mange kombinationer i form af farver og former du kan forelske dig i. Det kan være selvforkælelse, men også som gaveideer til din måske veninde. Håndlavet øreringe til en god pris, i en god kvalitet. Du kan også se vores andre smykketype fra Enamel Copenhagen her på siden.