Ure fra Certina

Certina urene er et af de ældste mærker inden for sportsure i Schweiz. Certina har over 130 år på bagen og producerer ure af højeste kvalitet. Certina ure er kendt for schweizisk præcision, design, godt håndværk samt teknologi af den bedste kvalitet til fornuftige priser. Se hele vores brede udvalg af Certina dame- og herreure nedenstående. Det er ure der kommer med kvarts eller automatisk urværk med safirglas.

I vores store udvalg af Certina ure, finder du ure i de 4 kollektioner: Urban, Sport, Aqua samt Heritage. Vi er autoriseret Certina urforhandler.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Historien bag Certina ure

Det schweiziske Certina har produceret ure siden 1888, og er i dag et af de mest velrenommerede schweiziske urmærker i verden. Certina blev skabt af de to brødre Adolf og Alfred Kurth i Gretchen i Schweiz. De startede som underleverandører for urinindustrien. Et par år efter begyndte de deres egen produktion af ure under navnet Grana, som senere hen blev til Certina. I dag bliver Certina ure solgt i det meste af verden. 

Firmaet har stærke bånd til motorsporten, hvor Certina er både officiel partner og tidstager for FIA WRC (World Rally Championship) samt Premium partner for Sauber f1 teamet. 
 

Certina DS - Double Security

Alle Certina ure hedder DS som står for "double security". Siden 1959 har Certina haft et varemærke for maksimal sikkerhed og robusthed og har gjort at konceptet i dag er designet i alle Certina ure, og de derfor kaldet DS. Dette gælder alle ure man køber fra Certina.

 

Sea Turtle samarbejde

I 2017 indgik Certina et samarbejde med Sea Turtle Conservancy som en del af deres Tour De Turtles projekt. Det betyder at bagpå Certina urene er der et skildpaddeemblem, som symbolisere modstanddygtighed med reference til DS konceptet fra 1959. Hvergang der købes et Certina DS ur med skildpaddeemblem bagpå, støtter Certina Sea Turtle Conservancy med bedre vilkår.
 

Førsteklasses kvalitets schweizerure

Certina urene er et af de ældste mærker inden for sportsure i Schweiz. Certina har over 125 år på bagen og producerer ure af højeste kvalitet. Certina ure er kendt for schweizisk præcision, design, godt håndværk samt teknologi af den bedste kvalitet til fornuftige priser. Alle Certina ure er i dag udstyret med DS konceptet, som står for ”Double Security”, hvilket er Certinas kvalitetsstempel. DS teknologien er en ekstra beskyttelse af urværket som gør at de er ekstra modstandsdygtige overfor ridser, stød og vand.
 

Typer af ure fra Certina

Certina er verdenskendt for deres kvalitet ure med Schweiz urværk og har designet en række forskellige ure der hver især er kendetegnet ved funktioner og detaljer.
 

Certina DS Podium ure

Podium ure fra Certina er en serie bestående af batteridrevet ure med Precidrive™ teknologi der hjælper urene med at forblive præcise. Urene taber kun 10 sekunder maks om året. Podium urene fra Certina er bygget til farten. Det er ikke et dykkerur men et ur som visuelt er flot og har lækre funktioner datovisning, 100 meter vandtæthed. Urene kommer både med stål lænke men også læderrem.
 

Certina DS Action ure

Action er en serie af mekanisk automatiske ure med stor gangreserve mellem 40-80 timer som er skabt til farten. Det er ure som typisk har en vandtæthed på 200 meter som gør den attraktivt for dykning, men ikke som dykkerur. Looket er sporty præget med kræset om detaljer. Det er mere eksklusive ure som Action Powermatic og Action Diver der er rendyrket dykkerur med vandtæthed til 300 meter.
 

Certina DS Caimano ure

Caimano er ure der henvender sig til typen der ønsker et kvalitet urs uden dykkerfunktioner. Det er ure der har safirglas, vandtæthed på 100 meter og er fashionable til hverdagen. Kvalitetsure i rustfrit stål med dato, kvarts (batteridrevet urværk) med Precidrive teknologi. Det er priser der ligger i den lave ende for et kvalitets Schweiz urværk med safirglas.
 

Certina DS PH ure

PH eller ” Pression Hydrostatique” er en serie af dykkerure der har forskellige vandtæthed start ved 200 meter helt op til 500 meter. Urene har keramisk urskive med automatisk mekanisk urværk der har op til 80 timers gangreserve med antireflekterende safirglas beskyttelse. Urene kan anvendes som dykkerur til små dykninger, men anbefales ikke til flaskedykning. Urene er udstyret med transparant urkasse, så man kan se automatikken arbejde.  

Certina ure til enhver stil

Vores sortiment af Certina ure er bredt og vi har alt lige fra feminine Certina dameure til maskuline sports Certina herreure, så der er et ur til enhver stil. 


Er du på udkig efter et klassisk og stilfuldt ur, så er Certina DS 1 serien perfekt! Er du derimod til et mere sporty ur, så er Certina DS Podium serien det rigtige valg. Serien byder på maskuline ure med fede funktioner, som blandt andet chronograph funktion, tidtagning og dato.


Certina DS Action er Certina’s svar på det perfekte dykkerur. Det er en sporty serie af herreure, som er særligt god til aktiviteter. Mange af Certina DS Action modeller er vandtætte helt ned på 300 meters dybde, hvilket gør urene til det oplagte valg for dykkeren eller svømmeren, der ønsker et pålideligt og solidt dykkerur.
 

Køb Certina ure hos guldsmed Pind J. Design

Vi er autoriseret forhandler af Certina og premium partner som gør vi tilbyder ekstra garanti i tilfælde af fejl og skader. Det er eksklusivt som premium partner. Vi har alle typer Certina ure fra DS Action, til DS Powermatic, til DS PH til alt imellem til ham og hende. Urene kommer altid i originale urkasser og der medfølger altid 30 dages bytteret. 

Alle Certina ure som købes på hjemmesiden bliver sendt gratis med Postnord. Vi er e-mærket siden 2012 og har fremragende Trustpilot score.