Certina ure 

Certina urene er et af de ældste mærker inden for sportsure i Schweiz. Certina har over 125 år på bagen og producerer ure af højeste kvalitet. Certina ure er kendt for schweizisk præcision, design, godt håndværk samt teknologi af den bedste kvalitet til fornuftige priser. Se hele vores brede udvalg af Certina dame- og herreure nedenstående. 

I vores store udvalg af Certina ure, finder du ure i de 4 kollektioner: Urban, Sport, Aqua samt Heritage. Vi er autoriseret Certina urforhandler.

Filter luk X
Vælg sortering

Historien bag Certina ure

Det schweiziske Certina har produceret ure siden 1888, og er i dag et af de mest velrenommerede schweiziske urmærker i verden. Certina blev skabt af de to brødre Adolf og Alfred Kurth i Gretchen i Schweiz. De startede som underleverandører for urinindustrien. Et par år efter begyndte de deres egen produktion af ure under navnet Grana, som senere hen blev til Certina. I dag bliver Certina ure solgt i det meste af verden. 
Firmaet har stærke bånd til motorsporten, hvor Certina er både officiel partner og tidstager for FIA WRC (World Rally Championship) samt Premium partner for Sauber f1 teamet. 
 

Certina DS - Double Security

Alle Certina ure hedder DS som står for "double security". Siden 1959 har Certina haft et varemærke for maksimal sikkerhed og robusthed og har gjort at konceptet i dag er designet i alle Certina ure, og de derfor kaldet DS. Dette gælder alle kollektionerne. 

 

Sea Turtle samarbejde

I 2017 indgik Certina et samarbejde med Sea Turtle Conservancy som en del af deres Tour De Turtles projekt. Det betyder at bagpå Certina urene er der et skildpaddeemblem, som symbolisere modstanddygtighed med reference til DS konceptet fra 1959. Hvergang der købes et Certina DS ur med skildpaddeemblem bagpå, støtter Certina Sea Turtle Conservancy med bedre vilkår.
 

Førsteklasses kvalitets schweizerure

Certina urene er et af de ældste mærker inden for sportsure i Schweiz. Certina har over 125 år på bagen og producerer ure af højeste kvalitet. Certina ure er kendt for schweizisk præcision, design, godt håndværk samt teknologi af den bedste kvalitet til fornuftige priser. Alle Certina ure er i dag udstyret med DS konceptet, som står for ”Double Security”, hvilket er Certinas kvalitetsstempel. DS teknologien er en ekstra beskyttelse af urværket som gør at de er ekstra modstandsdygtige overfor ridser, stød og vand.

Certina ure til enhver stil

Vores sortiment af Certina ure er bredt og vi har alt lige fra feminine Certina dameure til maskuline sports Certina herreure, så der er et ur til enhver stil. 
Er du på udkig efter et klassisk og stilfuldt ur, så er Certina DS 1 serien perfekt! Er du derimod til et mere sporty ur, så er Certina DS Podium serien det rigtige valg. Serien byder på maskuline ure med fede funktioner, som blandt andet chronograph funktion, tidtagning og dato.


Certina DS Action er Certina’s svar på det perfekte dykkerur. Det er en sporty serie af herreure, som er særligt god til aktiviteter. Mange af Certina DS Action modeller er vandtætte helt ned på 300 meters dybde, hvilket gør urene til det oplagte valg for dykkeren eller svømmeren, der ønsker et pålideligt og solidt dykkerur.

 

Pind J. Design er autoriseret forhandler af Certina ure og du er derfor som kunde garanteret for at dit nye Certina ur er ægte, har landsdækkende reklamationsret og altid kan få officiel Certina-service.
Se hele vores brede udvalg af Certina dame- og herreure og find dit nye ur.