Julie Sandlau

Julie Sandlau er et dansk smykkebrand, som laver luksuriøse og moderne smykker, der følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Alle Julie Sandlau smykkerne udtrykker elegance og sofstikation med en reflektion af vintage skønhed. Det er kvalitetssmykker som bliver lavet af sterlingsølv, 22 karat guldbelægning og ædelsten. 
Se hele vores store udvalg af Julie Sandlau øreringe, Julie Sandlau ringe, Julie Sandlau armbånd og Julie Sandlau halskæder. 

Filter
Sorter efter

Julie Sandlau – danske luksuriøse smykker

Julie Sandlau er en dansk smykkedesigner, som på kort tid har opnået stor succes på smykkemarkedet. Julie Sandau har en filosofi om, at skabe moderne og luksuriøse smykker til kvinder, som altid følger tidens trends på en forfinet og klassisk måde. Julie Sandlau’s smykker henvender sig særligt til den stilbevidste kvinde, som ønsker nogle simple og elegante smykker med fine detaljer.
Alle smykkerne fra Julie Sandlau er håndlavet i sølv, 22 karat forgyldt sølv og med de smukkeste ædelsten i tidens hotte farver.

Stilfulde smykker med farverige ædelsten

Pind J. Design føre hele udvalget af Julie Sandlau. Vi har et bredt udvalg af Julie Sandlau øreringe, Julie Sandlau armbånd, Julie Sandlau halskæder/vedhæng samt Julie Sandlau ringe.
Kollektionerne fra Julie Sandau er særligt kendetegnet ved smukke farverige ædelsten i tidens hotteste farver. En af bestsellerne er de smukke Julie Sandlau Prime øreringe som fås i smukke farver.
Se hele vores store udvalg find dit nye Julie Sandlau smykke til dig selv eller forkæl en du holder af med en smuk stilfuld gave.