Julie Sandlau - Ringe

Her på siden finder du alle ringe fra Julie Sandlau. Ringene tilbydes i sølv og forgyldt i 22 karat forgyldning. Ringene fås i mange farver og typer og findes fra 48 til str 60. Vi tilbyder gratis fragt på alt over 399kr

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Fingerringe fra Julie Sandlau

Her hos Pind J. Design fører vi et stort udvalg af smykker fra Julie Sandlau. I vores smykkekategori har vi de skønne ringe, både ringe i sølv og ringe i sølv forgyldt. En af kendetegnene ved Julie Sandlau smykkerne er den høje kvalitet og brugen af zirkoner og perler. Dette gør sig også gældende for Julie Sandlau ringene, som også er meget iøjnefaldende og smukke.

 

Julie Sandlau ringe henvender sig til personer i alle aldre, dette da de både har en bred prisklasse, men også ringe med zirkonia, ringe med perler og enkelte ringe  – dette kan for eksempel være en Bamboo ring, som er enkelt og charmerende på sin helt egen måde. Med dette har Julie Sandlau skabt ringe med forskellige udtryk. Dette gør også at man som køber kan finde lige den ring man ønsker sig, som passer til enhver anledning.

 

Ringe med perler fra Julie Sandlau

Julie Sandlau har udarbejdet en smuk og utrolig fin kollektion af smykker med hvide perler, som er elegant, stilren og på samme tid moderne. Ringe med perler fra kollektionen Perla kan gå til mange forskellige anledninger, store anledninger som små anledninger. Vi anbefaler at kombinere denne Perla ring med en masse andre smykker fra Julie Sandlau, den er fin og enkelt og kan nemt passe til en andre ringesmykker.

 

Kombiner din perleringe med andre fine ringe, halskæder og øreringe fra Julie Sandlau for at skabe et gennemgående udtryk. Du kan blandt andet kombinere Julie Sandlau Ocean ring der har kubisk zirkonia sten med en smuk hvid perle-ørering af navnet Afrodite fra Julie Sandlau i 22 kt forgyldt sølv med hvid ferskvandsperle og kubisk zirkonia.

 

Ringe med sten fra Julie Sandlau

Nogle er mere til funklende ringe end perleringe. Hvad kan du bedst lide af fingerringe, skal det være mere funklende eller mere enkelt? Julie Sandlau har lavet begge dele – alle tre hvis man tæller perlesmykkerne med.

 

Julie Sandlau har lavet en lang række ringe og kollektioner, der indeholder flotte zirkonia sten. Zirkonia stenen er kunstigt fremstillet, men det er svært at se forskellen mellem diamanter og zirkoner stenen. Dog har stenene stadig en lang holdbarhed, skinner flot og funklende i solen, samtidig med at de er i et prisniveau hvor de fleste kan være med. Blandt udvalget af Julie Sandlau ringe som indeholder zirkonia stenen kan du blandt andet finde Infinity ringen, som findes både i sølv og sølv forgyldt med zirkoniaer i flere flotte farver – Infinity ringen fås hos Pind J. Design i sølv rhodineret med zirkoniaer i farverne blå, grøn, rød og hvid.

 

Ydermere er der også Gracious ringen, som er pavé fattet, hvilket betyder at stenene er samlet tæt. Gracious og Infinity ringene minder om hinanden ved at de 33 flotte og klare zirkonia sten er placeret og fastslebne hele vejen rundt om ringen. Fælles for alle ringe fra Julie Sandlau er, at de oftest er lavet af rhodineret sterlingsølv og kan vælges i forgyldt sølv, hvis det foretrækkes.

 

 

Ringe med krystaller fra Julie Sandlau

Hvis du ønsker, at der skal mere farve og shine på fingeren med en smuk ring kan du udforske ringene fra Julie Sandlau. Fingerringene kan også sætte flere farver på tilværelsen og på smykkesamlingen. Vi anbefaler at du ser på Julie Sanslaus Primimi kollektion. Her vil nogle af fingersmykkerne bære smukke zirkonia sten og flotte krystaller i mange forskellige farver. Vi er hos os vilde med Julie Sandlau Primini ringen i sølv forgyldt med en herlig grøn ametyst krystal.

 

Alle de flotte ringe med sten og krystaller, kan du vælge i 22 karat forgyldt eller satinrhodineret 925 sterlingsølv. Julie Sandlaus smykker kan som udgangspunkt kombineres på mange forskellige måder, men specielt smykkerne Prime og Primini foreslår vi at sætte sammen med den flotte og enkle kollektion, der hedder Classic. Se mange flere fingerringe fra Julie Sandlau her på vores shop, og find netop din yndlings ring.

Køb ringe fra Julie Sandlau

Du finder et enormt stort udvalg af Julie Sandlau ringe hos pindj.dk. Vi tilbyder de smukke fingerringe i sølv og forgyldt fra de nyeste kollektioner men også de populære bestsellers. Vi har Julie Sandlau ringene i vores butik i Svendborg, hvor du har muligheden for at komme ind og prøve ringene på, og opleve hvordan de funkler og skinner.

 

Vi vil være glade for at sende en – eller flere Julie Sandlau ringe til dig. Vi tilbyder gratis forsendelse på alle ringe over 499kr og afsender dem indenfor 1-3 hverdage hvis de er på lager. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Julie Sandlau, denne rabat kan du få ved at du tilmelder dig vores gratis kundeklub. Som en ekstra sikkerhed er vi e-mærket og har 14 dages fuld fortrydelsesret.