Hultquist Copenhagen

Gå på opdagelse i vores store udvalg af Hultquist Copenhagen smykker. Her på siden finder du ringe, øreringe, halskæder, vedhæng og armbånd fra det populære smykkebrand Hultquist Copenhagen. Brandet startede for 40 år siden af Anne & Oluf Hultquist, men er overtaget af Martin Hultquist og hans kone Ida Sofie Thorlaksen. Det er anden generation af Hultquist familien. Brandet er bygget på høj kvalitet smykker i tidsløs og elegant design. Dansk smykkebrand med mere end 40 års erfaring med smykker i sølv og 18 karat forgyldt. Sikke en historie om en et familieforetagende dansk smykkebrand.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Hultquist Copenhagen smykkeunivers

I vores store udvalg af Hultquist Copenhagen smykker finder du både Hultquist Copenhagen øreringe, Hultquist Copenhagen halskæde, Hultquist Copenhagen armbånd, Hultquist Copenhagen ankelkæde og Hultquist Copenhagen ring. Hultquist Copenhagen har eksisteret i mere end 40 år, og har alle dage været inspireret af alt omkring dem. De får inspiration fra deres mange rejser til udlandet, deres gåture lange som korte, deres omgivelser og blandt de mennesker de møder på deres vej. Inspirationen oplever man hurtigt når man ser smykkerne fra Hultquist, det er et elegant og tidløst design.

 

Vi er hos Pind J. Design glade for at kunne byde jer velkommen i det skønne smykkeunivers som Hultquist Copenhagen har. Vi foreslår at man både bære Hultquist Copenhagen smykker til hverdag og til skønne festlige begivenheder.

 

Et unikt og elegant univers hos Hultquist Copenhagen

Der er ingen tvivl om, at du som køber at Hultquist Copenhagen får et helt unikt smykke, som skiller sig ud. Dette gælder både om du køber en ring, et sæt øreringe, halskæde eller armbånd. Hultquist Copenhagen har skabt et univers, som formår at variere i deres materialer og i deres brug af smykkesten. De elegante og smukke Twistet leaf øreringe i 18 karat forgyldt sterlingsølv, er et tydeligt tegn på deres inspiration fra naturen og fra den verdens de lever i med lange gåture i den friske luft.

 

Hultquist har gjort det let at kombinere alle deres skønne smykker, og man kan vælge mellem adskillige farver, der fuldender det elegante og moderne look – samt at man får en boheme stil. Af smykkerne i deres univers vil vi hos Pind J. Design sammensætte flere at de skønne smykker sammen – til øreringene Blue half moon som er formet som halvmåne i en banket overflade og med blå zirkonia sten, ville vi sammensætte med en smuk Arabella halskæde med skønne ferskvandsperler.

 

 

 

Køb dine smykker fra Hultquist Copenhagen hos Pind J. Design Svendborg

I Svendborgs hyggelige gågade finder du butikken Pind J. Design, hvor vi har et stort udvalg af alle dine yndlingssmykker fra Hultquist. I sortimentet udover halskæder og vedhæng finder du blandt andet armbånd, ringe, halskæder og øreringe. Du har i butikken mulighed for at prøve smykkerne på, og se alle de skønne farver og styles fra Hultquist. Vi forhandler både smykkerne i butikken og her på vores webshop.

 

Vi sætter pris på at sende de skønne Hultquist varer, som du bestiller. Hvis du køber for over 499 kr., tilbyder vi gratis fragt og lover en hurtig levering af varer fra Hultquist Copenhagen som er varelager, leveringstiden er på 1-3 hverdage. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Hultquist Copenhagen hvis du tilmelder dig vores gratis kundeklub.