Halskæder og vedhæng af Hultquist Copenhagen

Vi har hos Pind J. Design et stort udvalg af smukke halskæder fra Hultquist Copenhagen. Hultquist Copenhagen har i deres sortiment halskæder enten i 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv.  Se med her på siden, for at se vores sortiment af Hultquists skønne halssmykker med de skønneste farver og shine i form af ferskvandsperler, opaler og funklende zirkoniasten i skønne farver. Hultquist Copenhagens halskæder fås i alle slags længder, så der er både til dig som ønsker en halskæde der er lang, eller en halskæde der sidder tættere til. Vi glæder os til at vise jer sortimentet af halskæder fra Hultquist.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Skønne halskæder fra Hultquist Copenhagen

Er du på udkig efter halskæder i 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv med skønne farver og perler i alle former, er det hos Hultquist Copenhagen du skal kigge. Vi har de skønne halssmykker her på siden. Der er skabt et skønt univers fra Hultquist Copenhagen, som med deres skønne farver og brugen af perler skaber elegance og skønne udtryk. Ud fra Hultquist-familien mange gåture og blandt alle de inspirerende mennesker de møder på deres rejser de er på, får de den elegante og farvestrålende inspiration fra.

 

Hultquist hylder kvinderne og vores natur

Det kommer hurtigt til udtryk at Hultquist Copenhagen er meget i naturen og følger tidens trends. Hultquist Copenhagen har designet en skøn halskæde der sætter fokus på kvinders power, halskæden har vedhæng i en banket overflade hvori der er indgraveret kvindebryster og et vedhæng der udtrykker WOMAN POWER. Halskæden går godt i sammenspil med et armbånd som også sætter fokus på kvinders power og ligeledes har samme tekst indgravering i som halskæden har.

 

Hultquist har også designet en skøn halskæde i 18 karat forgyldt sterlingsølv med navnet Mini oyster halskæde, som er inspireret fra havets og dets naturlige skønhed. Halskæden er designet i en form som en åben lille østers med en fin hvis ferskvandsperle i midten. Vi er vilde med Hultquist enkelte brug af perler og skønne inspirationer – men vi er også vilde med deres gode brug af mange skønne perler og farver som i Pastel pearl halskæden, som er med ferskvandsperler og pastelfarvede perler.

 

 

Du kan købe dine Hultquist Copenhagen smykker hos Pind J. Design

Hos Pind J. Design har vi skønne halskæder, fra det danske brand Hultquist Copenhagen – vi sælger det både i vores butik i hjertet af Svendborg og på vores webshop her. Hvis du skulle, ligesom en masse andre, være helt betaget af de skønne design de laver deres halskæder i, så har du enten mulighed for at tage ind i vores butik og prøve smykkerne på og få glæden ved at prøve det på og ellers har du mulighed for at bestille det online og glæde dig lige så meget over at skulle få det hjem hurtigt muligt. Hvis du køber for over 499 kr., tilbyder vi gratis fragt og lover en hurtig levering af halskæder og andre smykker fra Hultquist Copenhagen som er på vores varelager, leveringstiden er på 1-3 hverdage.

 

Du har mulighed for at forkæle dig selv eller en du holder af, med 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv smykker i dansk designet håndværk. Og hvis du tilmelder dig vores gratis kundeklub har vi mulighed for at tilbyde dig 12% rabat på smykkerne fra Hultquist Copenhagen, når du shopper online på vores webshop.