Spirit Icons

Spirit Icons er en dansk smykkevirksomhed som designer unikke smykker, der tilbyder endeløse kombinationer til den modebevidste kvinde, der ønsker at udtrykke hendes individuelle stil. Med smykkerne fra Spirit Icons smukke design kan enhver skabe deres personlige look. Kollektionen består af et bredt udvalg af armbånd, øreringe, ringe og halskæder med udskiftelige ikoner, vedhæng og læder. Smykkerne som bliver fremstillet i 100% genanvendeligt sterlingsølv bliver fremstillet i fire forskellige farver; sølv, sort rhodineret, rosa forgyldt og forgyldt af 18 karat guld. Udover at de designer sølv smykker, så designer de også smykker af 14 karat guld.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Spirit Icons inspiration til smykkerne

Designerne bag Spirit Icons Tim og Daniel designer alle smykkekollektioner, med et klart ønske om at skabe en smuk verden med alle de personlige og unikke udtryk – dette skabes med deres endeløse kombinationer af deres designs. Når Tim og Daniel designer smykkerne, får de en masse inspiration og det er gerne fra verden og livet omkring dem – her er de energien og inspirationen de får fra naturen. De grønne skove, den klare blå himmel, det store åbne hav, træernes majestætiske skønhed – hermed får de også inspiration til farverne i deres smykker fra naturens skønne farvepaletten. Man oplever hurtigt inspirationen i smykkerne, det kan være i de små Noble ørestikker i sølv forgyldt der er formet som en blomst med farverige zirkoniasten i bladene.

 

Spirit Icons tænker på naturen

Ikke bare at der bliver fundet inspiration i naturen til deres smykke designs, så tænker Tim og Daniel også på den jord vi bor på. Alle har et ansvar for at gøre sit til at vi passer på naturen og på den jordklode som er skabt. Spirit Icons har tænkt over tingene, og alle deres smykker bliver produceret med 100% genanvendeligt sterlingsølv og guld – samtidigt genbruger de, de råvarer som allerede har været brugt. Deres brug af naturen er til at se i deres designs, dette kan være Tropic ørestikkers i rosa forgyldt formet som et palmetræ, eller det kan være Shell halskæden i sort rhodineret formet som en muslingeskal.

 

 

Gaveideer fra Spirit Icons

Vi har hos By Pind en masse skønne og inspirerende smykker fra Spirit Icons, både i vores butik i Svendborgs gågade og på her på vores webshop. Er du på udkig efter de Spirit Icons til din næste gave, så tøv ikke med at kigge forbi. Smykkerne fra Spirit Icons er en fantastisk gave til en du holder af eller om det er en gave til dig selv. Der er altid mange anledninger til en gave, og vi vil glædeligt hjælpe jer med at finde lige dén gave du ønsker blandt Spirit Icons smykkerne.

 

Køb dine smykker fra Spirit Icons hos Pind J. Design

Vi har hos Pind J. Design i Svendborg et stort udvalg af smykkerne fra Spirit Icons. I vores butik i hjertet af Svendborg har du mulighed for at komme ind i vores butik for at se smykkerne og for at prøve smykkerne på.

Vi tilbyder gratis fragt hos Pind J. Design for køb over 399 kr. Herudover har vi en hurtig levering på varer på lager på 1-3 hverdage. Køber du online hos Pind J. Design, kan vi tilbyde dig en rabat på 12% på smykkerne fra Spirit Icons, dette er en rabat du kan få ved at tilmelde dig vores gratis kundeklub.