Armbånd fra Spirit Icons

Her på siden finder du alle Spirit Icons armbånd. Vi forhandler et stort udvalg af Spirit Icons armbånd i 100% genanvendeligt sterlingsølv, som alle er designet i Danmark. Sølvarmbåndene kommer i fire forskellige farver; sølv, sort rhodineret, rosa forgyldt og forgyldt. Forgyldningen er med 18 karat guld. Vi er vilde med at mixe og matche vores udvalg af Spirit Icons armbånd. Muligheder er mange, og man kan skabe sit eget personlige match med ens yndlingsarmbånd fra Spirit Icons.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smukke armbånd fra Spirit Icons

Vi har et udvalg på over 90 armbånd fra Spirit Icons, de er alle skabt til at give muligheden for at skabe sin helt egen personlighed med armbånd med sten mixet med armbånd med perler. Muligheden for at mixe armbåndene giver rig mulighed for at få skabt sit personlige look med et klassisk look eller med et mere funklende look. Armbåndet er med at fremhæve den udstråling man ønsker at skabe.

 

Armbåndenes forskellige og skønne designs fås i de fire farver, som er af de materialer der bliver brugt til designs af Spirit Icons. Der er også lavet armbånd i 14 karat guld og 14 karat hvidguld. Sway armbåndet fås både i 14 kt. guld og 14 kt. hvidguld. Sway armbåndet i 14 karat guld er smukt og elegant og med sine funklende brillanter, er de med ti at skabe et romantisk look.

 

Funklende armbånd fra Spirit Icons

Der findes et utal af design fra Spirit Icons armbånd. Og de fås i flere materialer, for at give alle mulighed for at skabe deres eget personlige look. En stor del af armbåndene fra Spirit Icons er bræget af at have smukke og funklende zirkoniasten eller brillanter som et vedhæng på armbåndet. Brillanterne og stenene på armbåndene er med til at dem et feminint og stilet udtryk, som passer til kvinder i alle aldre. Spirit Icons Symphony armbånd i sølv forgyldt er med dets tre zirkonia vedhæng med til at skabe det funklende look. Ligeledes gør det sig også gældende for det funklende Purity armbånd i sølv med en række zirkoniasten som en del af armkæden. For at skabe et endnu mere funklende look kan man sammensætte armbåndene med  Blast øreringe i sølv rosa forgyldt.

 

 

Køb dit nye armbånd fra Spirit Icons hos Pind J. Design i Svendborg

Her hos Pind J. Design i Svendborgs gågade og på vores online webshop forhandler vi smykker af brandet Spirit Icons. Vi har et stort udvalg og en fin udstilling i butikken, som er med til at inspirere til ens nye smykkekøb. I vores sortiment af Spirit Icons smykker finder du armbånd, ringe, halskæder og øreringe.

 

Du finder vores butik i Svendborg gågade, hvor du har mulighed for at prøve og opleve Spirit Icons smykkerne. Vores butikspersonale vil nyde at kunne hjælpe og guide dig til at finde det helt rigtige til dig eller til en du holder af som fortjener en gave fra Spirit Icons.

 

Vi sender dagligt masser af smykker afsted til glade og tilfredse kunder, vi sender også glædeligt smykker af Spirit Icons til dig. Hvis du køber for over 399kr., tilbyder vi gratis fragt og vi lover en hurtig levering fra varelager på 1-3 hverdage på smykkerne der er på lager. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Spirit Icons, denne rabat kan du få ved at du tilmelder dig vores gratis kundeklub.