Spirit Icons ringe

Find hele vores udvalg af Spirit Icons ringe fra Pind J. Design. Om du er til sølv, forgyldt, rosa forgyldt eller oxyderet, kan du se vores store udvalg her. Vi sender alle ringe over 399,- gratis og har 1-3 dages levering fra varelager.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Skønne ringe fra Spirit Icons

Hos Pind J. Design forhandler vi et stort udvalg af ringene fra Spirit Icons. Vi ser ringene som meget elegante og charmerende. Designerne af Spirit Icons har ønsket om at skabe et smykke til alle, uanset om man bærer sølv eller guldringe - og om man er til funklede diamanter og sten eller om man ønsker sine ringe klassisk. Spirit Icons har derfor lavet alle deres ringe i 100% genanvendeligt sterlingsølv i fire forskellige metaller; sølv, forgyldt, rosa forgyldt og sort rhodineret. Det giver mulighed for at alle kan skabe deres helt egen personlighed, med et godt mix af ringene fra Spirit Icons. Spirit Icons ringene er designet i Danmark. Udover at ringene er designet med 100% genanvendeligt sterlingsølv og forgyldningen af ringene er af 18 karat guld.

 

Mix ringene fra Spirit Icons

Der er uendelige muligheder for at mixe ringene fra Spirit Icons. Der er ringe med zirkoniasten, ringe med perler og ringe som er helt klassiske, som også kan have snoninger. En ring med snoninger er Hula ringen i sølv, som er enkelt og moderne og som vil være skøn at sammensætte med en af ringene med zirkoniasten, som Ocean ringen i sølv hvorpå der er zirkoniasten og  hvide perler.

 

Mulighederne for at kombinere zirkoniasten ringene er vi vilde med – det er her også muligt at finde de enkelte ringe med zirkoniasten i, dette kan være Spirit Icons Light ring i sølv forgyldt, som stråler så skønt og vil være meget elegant at kombinere med Romance ringen i sølv forgyldt, den mest funklende ring der bærer smukke zirkoniasten.

 

 

Spirit Icons ringe i fire sølvmetaller

Spirit Icons har designet deres sølv ringe så der er noget for enhver smag – dette har de ikke bare gjort ved at designe smykkerne i forskellige designs, hvor nogle er mere enkelte uden zirkoniasten og perler og nogle er mere elegante med zirkoniasten – de har også designet dem i fire forskellige metaller. Nogle af deres ringe er også præget af de forskellige metaller, Steps ringen i sølv sort rhodineret fra Spirit Icons er her et godt bud på dette. Selve ringen er i sølv sort rhodineret og på ringen sidder coins i forskellige størrelser og forskellige metaller – her en sølv, sølv forgyldt og en sølv sort rhodineret som selve ringen. Dette giver et tvist af moderne energi. Denne ring fås, som alle andre ringe fra Spirit Icons i alle fire farver.

 

Køb dine ringe fra Spirit Icons hos Pind J. Design

Hos Pind J. Design har vi et stort udvalg af ringene fra Spirit Icons. Vi har de klassiske og elegante ringe i vores butik i Svendborg, hvor du har muligheden for at komme ind og prøve ringene og se hvordan de smukke ringe med zirkoniasten funkler – vi har ligeledes et stort udvalg af fingerringene fra Spirit Icons her på vores webshop pindj.dk.  

 

Vi håber og glæder os til at sende dig en – eller flere af ringene fra Spirit Icons til dig. Når du køber for over 499kr.er der gratis forsendelse og har vi ringen på lager sender vi ordren inden for 1-3 hverdage. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Spirit Icons, denne rabat kan du få ved at du tilmelder dig vores gratis kundeklub. Som en ekstra sikkerhed er vi e-mærket og har 14 dages fuld fortrydelsesret.