Køb trygt dine julegaver her
Returret - d. 31. december  //  Bytteret - d. 31. januar 2024

Køb trygt dine julegaver her
Returret - d. 31. december 
Bytteret - d. 31. januar 2024

Background Hex code / Color Name: #000000

BLACK DAYS

Alt du køber har forlænget bytte- og returfrist. Der kommer ikke yderligere rabat så du kan sagtens shoppe allerede når vi starter. Hos Guldsmed Pind J. Design fejrer vi Black Friday online samt i butikken fra mandag d. 20. november 2023 t.o.m. Cyber Monday d. 27. november. Du kan bytte t.o.m. d. 31/1 2024 og returnere t.o.m. d. 31/12 2023 - Så det er de perfekte dage at købe julegaver, adventsgaver, julekalendergaver eller bare ren selvforkælelse. Bliv inspireret på siden med gode tilbud og shop smykker til alle anledninger til Black Days.
 

Shop Black Friday tilbud på smykker

Mandag d. 20. november starter vi vores store BLACK FRIDAY udsalg kaldet BLACK DAYS med tonsvis af nedsatte smykker. Det bliver en festuge uden lige, hvor der bliver skarpe rabatter på luksuriøse smykker og trendy ure. Du er landet det helt rette sted, hvis du leder efter gode BLACK FRIDAY tilbud på smykker. Bliv allerede nu inspireret af smykker og ure
 

Smukke smykker til Black Friday

Black Friday er en god anledning af shoppe sine julegaver, adventsgaver eller blot det, der har stået højt på ønskelisten. Dagen er kendt for sine store besparelser på især smykker og ure, og er en god dag at handle ind på. Det kan være personlige julegaver, fødselsdagsgaver eller blot en ekstra gave til dig selv. Få styr på julegaverne allerede til vores BLACK DAYS udsalg.
 

Hos guldsmed Pind J. Design forhandler vi smykker og ure i højeste kvalitet fra de største danske brands. Vi er officiel forhandler og har over 13.000 smykker og ure repræsenteret. Gå på opdagelse i vores store smykkeunivers og begynd allerede nu at planlægge dine køb til BLACK FRIDAY.
 

Læs mere

Luk

Georg Jensen

Georg Jensen

Georg Jensen

Georg Jensen

Link
STINE A Jewelry

STINE A Jewelry

STINE A Jewelry

STINE A Jewelry

Link
Mads Z

Mads Z

Mads Z

Mads Z

Link
ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen

Link
Julie Sandlau

Julie Sandlau

Julie Sandlau

Julie Sandlau

Link
Vælg sortering

Forlænget Bytte- og Returret hos Guldsmed Pind J. Design

For at give dig de bedste muligheder for at spare penge på julegaverne har vi hos Guldsmed Pind J. Design udviddet vores bytteret og returret så du uden tøven kan købe julegaverne allerede i november.  Køb dine julegaver nu til Black Days priser og få muligheden for at bytte efter jul.
 

Se bytte- og returfristen for Black Days 2023 her:
 

  • - Forlænget Bytteret t.o.m. d. 1. januar 2024
  • - Forlænget returret t.o.m. d. 31. december 2023

Læs mere om returnering og ombytning her.

Black Friday ringe

Når det kommer til ringe, kan man aldrig få for mange. Vores smykkebrands byder på ringe til ethvert look og enhver anledning. Uanset om det er Georg Jensen, Julie Sandlau, Mads Z eller måske Pandora ringe, så finder du dem her. Til Black Friday kan du holde øje med siden når vi sætter skarpe Black Friday priser på ringe. Det kan være din yndlingsring kommer på tilbud til vores BLACK FRIDAY udsalg.
 

Hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu begynde at blive inspireret – se vores ringe her

 

Brug for hjælp med ringstørrelsen?  Se vores vejledninger her.
 

Black Friday ringe

Black Friday øreringe

Man kan ikke få nok øreringe og specielt ikke hvis de kan mixes og matches med hinanden. Mange af de smykkebrands du finder her på siden, designer øreringe i sølv, forgyldt og guld med sten og perler. Der er øreringe til hverdag, til business, til fest og alt sammen til gode priser. Det kan være at Black Friday bliver dagen hvor dine yndlingsøreringe kommer på tilbud. Der er gode besparelser når vi holder Black Friday, så hold øje her på siden, og bliv inspireret med vores øreringe.
 

Du kan allerede nu begynde at tilføje til ønskelisten – se vores øreringe her
 

Black Friday øreringe

Black Friday armbånd

Et armbånd kan tilføje så meget til det samlede look. Det kan være et armbånd i sølv eller forgyldt sølv, som bidrager lige dét ekstra til ens outfit. Når Black Friday løber af stablen, kommer vi hos guldsmed Pind J. Design til at have gode priser og skarpe Black Friday tilbud på smykker – heraf armbånd. Som forhandler af de største danske smykkebrands, kommer udvalget til at være spændende.
 

Begynd allerede nu at blive inspireret på siden – se alle vores armbånd her
 

Black Friday armbånd

Black Friday halskæder

En smuk halskæde kan være det bærende element i ens outfit, eller supplere et allerede fuldendt look. Om det skal være en kort collie eller en lang halskæde, så har vi alle typer repræsenteret. Under Black Friday kommer vi til at have skarpe priser på halskæder og har unikke Black Friday halskæder, som kun forhandles hos Guldsmed Pind J. Design. Det er nu din næste halskæde måske skal købes.
 

Se allerede nu hvad vi har i vores halskædesortiment – se alle halskæder her
 

Black Friday halskæder

Black Friday ure

Det kan være du længe har kigget efter dit nye armbåndsur. Her på siden finder du klassiske, moderne, raffinerede ure fra de største urbrands. Du finder også lækre smartwatches. Som Sydfyns største urforhandler har vi både nye og populære ure, både i butikken og online. Hvis du har tænkt på at købe et nyt ur, kan du til Black Friday finde skarpe priser. Forkæl dig selv med et Black Friday ur på tilbud eller køb julegaven allerede nu.
 

Du kan allerede nu udforske vores ur-sortiment – se alle ure her
 

Black Friday ure

Black Friday hos Guldsmed Pind J. Design

Hele ideen med Black Friday kører på amerikanske traditioner. Dagen er skabt som den officielle dag, hvor julehandlen løber afsted og falder altid som den første fredag efter Thanksgiving. Black Friday er dagen hvor butikker og online webshops sætter deres bedste tilbud frem i butikken. Det er dagen, hvor man finder skarpe Black Friday tilbud. Hos Guldsmed Pind J. Design kommer der til at være besparelser på smykker og ure, så julegaven allerede kan købes på dagen og byttes til efter jul.
 

Der findes mere end 13.000 smykker og ure i vores sortiment online. Du finder et stort udvalg af smykker såsom halskæder, ringe, armbånd, vedhæng og øreringe. Det er uanset om det er sølv, forgyldt, rosa, guld eller hvidguld smykker. Smykker er accessories, som ikke kan undværes for at få det sidste touch på ens outfit og give dén ekstra selvtillid, man som kvinde fortjener. Uanset om det er smykker til kontorlooket, til businesslooket eller til en festlig anledning som juleaften, så har vi smykkerne. Du kan blive inspireret allerede nu på siden og holde øje med når vores Black Friday udsalg bliver skudt i gang.
 

Handler du smykker på Black Friday hos os, får du altid mulighed for at bytte dem efter jul. Det kan være at dine Black Friday smykker skal byttes til nyt eller modtageren ønsker en anden størrelse. Vi har mere end 13.000 smykker og ure at vælge imellem fra store brands såsom Julie Sandlau, Georg Jensen, Tommy Hilfiger, Daniel Wellington og mange flere. Black Friday er dagen, hvor man skal holde øje med de gode tilbud. Som ekstra sikkerhed deltager Guldsmed Pind J. Design også i Cyber Monday hvor tilbuddene på smykker og ure fra Black Friday fortsætter. Alle vores tiltag vi laver gælder både i butikken og online på shoppen.
 

-->