LIGE NU SPRING SALE
Spar 20% på lækre brands

Se tilbuddene her
 

LIGE NU SPRING SALE
Spar 20% på lækre brands

Se tilbuddene her
 
Background Hex code / Color Name: #f9eaae

Returnering / Fortrydelsesret

Som kunde hos Pind J. Design, har du 14 dages fortrydelsesret som gælder fra datoen hvor pakken er blevet udleveret til modtager fra Pind J. Design. Vi tilbyder ikke pengene tilbage hvis fortrydelsesretten har overskredet de 14 dage. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@pindj.dk eller benytte vores returseddel her

Skal du sende en vare retur til os, er det vigtigt at du læser og overholder vores betingelser for returnering. Gør du ikke dette, vil pakken ikke tages retur og vil blive sendt tilbage til afsender. 
 

Det er nemt at returnere dit køb hvis du har fortrudt. Mod et returgebyr på 49,- kr, kan du benytte vores vedlagte returlabel og sende tilbage til os i original emballage med vedlagt returseddel.
 

 1. Brug vedlagt returlabel og sæt på pakken (Det koster 49,- kr i returgebyr som fratrækkes ordren)
 2. Udskriv og udfyld gerne vores returseddel og læg den i returpakken. Du finder enten denne i mailen med din faktura eller her på siden.
 3. Pak varene forsvarligt i original emballage og aflevér pakken til nærmeste pakkeshop
 4. Når vi modtager din returnering, modtager du en mail fra os, hvorfra vi vil behandle sagen.
   

Kan du ikke finde din fakturamail fra os, har slettet den eller noget tredje, kan du hente vores returseddel her. Returseddel bedes udfyldes og vedlægges i din returnering.
 

Returadresse er altid:

Pind J Design
Gerritsgade 44
5700 Svendborg
kundeservice@pindj.dk

Alle forsendelser skal sendes med udbringning, da vi ikke afhenter varer som er sendt til afleveringssteder/Pakkebokse.

Inden du sender en vare retur til os, er det vigtigt at du læser og følger vores betingelser for returnering af varer:

Pakken SKAL sendes retur i original emballage. Vi godtager ikke en returnering hvor andet er tilfældet. Pakken vil blive nægtet modtaget og sendt retur til afsender.

 

Ved returnering af ordrer, som er betalt med gavekort eller tilgodebevis, får du en separat mail med et tilgodebevis/ eller en bekræftelse på at din kode er genaktiveret. Hvis gavekortet eller tilgodebeviset, du betalte med, ikke dækkede hele ordresummen, får du først pengene tilbage via den anden betalingsmetode, du anvendte, og derefter via et tilgodebevis.

 • Vil du gøre brug af din fortrydelsesret, skal du være opmærksom på dine rettigheder inden du sender en vare retur. Læs mere under betingelser og Vilkår.
 • Varer som har været påført parfume, makeup/sminke, eller har synlige brugsspor kan ikke returneres.
 • Varer som har været anvendt i dagligdagen, og ikke kun på prøve kan ikke returneres.
 • Varer købt med Scalepoint-beviser kan ikke returneres eller ombyttes.
 • Husk altid at udfylde og vedlægge en returseddel. Hent returseddel her
 • Alle pakker som sendes til os, skal sendes med PostNord eller GLS således at de kan spores, såfremt den skulle blive væk under forsendelsen.
 • Det er PostNords/GLS pligt at dække tabet for afsenderen, hvis den skulle bortkomme inden den når frem til os.
 • Det er kundens eget ansvar, at varen når frem til Pind J Design. Hvis varen bortkommer og ikke kan spores, kan pengene ikke refunderes. 
 • Alle mærker skal sidde på varen, når den returneres.

Ombytning

Det er nemt at ombytte til en anden størrelse eller en anden vare hos os. Du ombytter ved at gøre følgende:
 

 1. Brug vedlagt returlabel og sæt på pakken (Det koster 49,- kr i returgebyr som fratrækkes ordren)
 2. Brug vedlagt returseddel, udfyld den med ønsket ombyttet vare. Husk at noter varens varenummer og evt størrelse så det fremgår tydeligt. Læg udfyldt returseddel i pakken.
 3. Pak varene forsvarligt i original emballage og aflever pakken til nærmeste pakkeshop
 4. Når vi modtager din returnering, modtager du en mail fra os, hvorfra vi vil behandle sagen.
   

Skulle det ske at du ønsker ombytning til en vare som er dyrere end din nuværende, vil du blive kontaktet med et betalingslink for merbetaling når vi behandler din ombytningssag.

Ombytter du til en vare som koster mindre end din nuværende, så refunderer vi det resterende beløb tilbage til din betalingsmetode HVIS ordren ikke har overskredet de 14 hverdages returret.

Er datoen udløbet, vil du få et tilgodebevis tilsendt på mail fra vores kundeservice når din ombytningssag er behandlet.

Bemærk at vi ombytter gratis, så du kun betaler for at bruge vores returfragt label på 49,- kr og så sender vi den ombyttede vare gratis tilbage til dig.


Pakken SKAL sendes retur i original emballage. Vi godtager ikke en ombytning hvor andet er tilfældet. Pakken vil blive nægtet modtaget og sendt retur til afsender.

 

Ombytningsadressen er altid:

Pind J Design
Gerritsgade 44
5700 Svendborg
kundeservice@pindj.dk

Alle forsendelser skal sendes med udbringning, da vi ikke afhenter varer som er sendt til afleveringssteder/Pakkebokse.

 

OBS. Har du ikke vores returlabel eller returseddel ved dig?

Det kan være at returlabel er blevet smidt ud ved en fejl eller den er forsvundet. Det kan ske, og derfor har du mulighed for at købe en returlabel af os på hjemmesiden her.
Køb returlabel (49,- DKK)

Bemærk du ikke skal købe denne returlabel, hvis du har vores vedlagte returlabel.
Der kan gå op til 24 timer før du får tilsendt den købte returlabel fra os, da vi skal behandle den som en almindelig ordre, oprette den og sende til din mail.


Vores returseddel er vedhæftet som en PDF på den faktura mail vi har sendt til dig. Den er vedhæftet sammen med din faktura. Kan du ikke finde din mail eller har slettet den, kan du hente din returseddel som bedes udfyldes og vedlægges pakken ved returnering/ombytning. 

Hent returseddel her som PDF (download og print)

 

Problemer med returnering eller ombytning?

Vi vil altid gerne hjælpe dig med at returnere eller ombytte din ordre. Det kan være der er spørgsmål som ikke er besvaret her på siden. Du må rigtig gerne sendes os en mail til kundeservice@pindj.dk, så svarer vi hurtigst muligt.

-->