LIGE NU // Få 20% Rabat*  

STINE A heart Jane Kønig heart Nordahl Andersen

*Se tilbudsbetingelserne her

  LIGE NU // Få 20% Rabat*  

STINE A heart Jane Kønig heart Nordahl Andersen

*Se tilbudsbetingelserne her
Background Hex code / Color Name: #fee57c

Hvad er faconpris?

Som guldsmed forhandler tilbyder vi at lave smykker som en facon pris. Det betyder at kunden selv indleverer sit guld der skal bruges. Det er både ved 8kt og 14 kt guld som skal indleveres ved bestilling af vare i Faconpris. I bund og grund tilbyder vi at omsmelte ens gammel guld og bruge det til design af nye smykker. Dette gælder alle varenummer der ender på: -25 og -26 (-25 er ved 8kt og -26 er ved 14kt.). Faconpris er eksklusiv guld.
 

Hvordan bestiller jeg med faconpris?

Alle vores håndlavet smykker kan bestilles som faconpris. Altså hvor guldet selv bliver indleveret og hvor man "kun" betaler for arbejdstiden der skal bruges på at lave smykkerne. Faconpris er en unik mulighed for at få indleveret sit gammel guld som måske ikke anvendes, så det kan smeltes om til nye smykker. Bestiller man på webshoppen, skal antal gram sendes ved bestilling før smykket kan laves.
 

Som en af de få guldsmede kan vi tilbyde at besvare affektionsværdien i ens gammel guld til at bringe nyt liv men bibeholde smykkets historie og værdi.
 

Hvordan ved jeg hvor meget guld der skal bruges?

Hvis du ønsker at købe et smykke hvor der skal anvendes eget guld (Faconpris) vil der under produktet stå hvor mange gram der skal bruges for at lave smykket. Der skal medregnes en smule "tab" som sker automatisk ved omsmeltning af guld. I smelte processen kan der blive omspeltet guld som ikke fås igen. Som hovedregel skal man kunne tilbyde 10-12% mere guld end oplyst på produktet. Det kaldes "svind".
 

Hvordan ser jeg hvad der tilbydes som Faconpris?

På alle varer der tilbydes som Faconpris er det beskrevet i smykket titel og under beskrivelsen. Heraf hvor meget guld der skal anvendes før at smykket kan laves til den aftalte pris. 
 

Eksempel på smykke der tilbydes som Faconpris:
 


 

Brug for hjælp til bestilling med Faconpris?

Har du brug for hjælp til bestilling af smykker hvor prisen er eksklusiv guld, er vores kundeservice tilgængelig på TLF. 62211292 og på mail kundeservice@pindj.dk.

-->