TIlmeld dig vores nyhedsbrev for 15% velkomstrabat

Bliv medlem her
 

TIlmeld dig vores nyhedsbrev for
15% velkomstrabat

Bliv medlem her
 
Background Hex code / Color Name: #8c5956

// TAK FOR I ÅR //

Årets Største Luksusaften 2023
Torsdag d. 7. september

Kom til årets største smykke- og luksusevent!

 

Pind J. Design slår dørene op i Borgerforeningen Svendborg Teater til Årets Største Luksusaften. Er du til mode, smykker og velvære så kom og deltag i vores store Luksusaften d. 7. september fra kl. 18:00 - 21:00. Dørene åbner klokken 17:00 i Borgerforeningen Svendborg Teater, Ramsherred 5, 5700 Svendborg. 
På eventet får du mulighed for at møde en masse forskellige lokale leverandører af luksusgoder. Derudover kan du glæde dig til at møde nogle af Danmarks største smykke- og urbrands og få et unikt indblik i  deres univers. Du har selvfølgelig mulighed for at prøve masser af smykker og ure hele aftenen samt bestille dem af vores leverandører via os.

Der vil være masser af konkurrencer hele aftenen med præmier for over kr. 100.000,- som vi trækker ud fra alle deltagerne. Du vil blive forplejet med bobler, en let anretning og lækre smagsprøver fra vores samarbejdspartnere. Du vil selvfølgelig også have mulighed for at købe drikkelse i baren.

 

Se aftenens program her


Til Luksuseventet kan du opleve:

 • Jim Lyngvild der fremviser sine nye kollektioner og holder oplæg
 • Danny Fobian fra Radio Diablo som konferenciér
 • Radio Diablo kommer og er med til at sørge for musik og meget mere. 
 • Gratis huller i ørerne v. bestilling med Trine fra ENAMEL Copenhagen
 • Modeshow i samarbejde med Laundry og Mr. Hardis
 • Bliv målt op til habit af en skrædder fra Oscar Jacobson med Mr. Hardis
 • Masser af konkurrencer hele aftenen med vilde præmier
 • Afsløring og fremvisning af vindersmykket fra vores Design et Smykke Konkurrence
 • Lækre Event-rabatter hele aftenen.

 

 

Tilmeld dig Årets Største Luksusaften

Køb billet til vores Luksusaften på Ticketmaster her
En billet koster kr. 175,- pr. person ekskl. gebyr. (OBS.: gebyret på 20 DKK er tillagt billetprisen på Ticketmaster)


Med i prisen får du:
 

 • En lækker Goodiebag lavet i samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere
 • Et glas bobler ved ankomst med en funklende sten. Få stenen undersøgt ved vores guldsmede på lokationen. Hvis det er en ægte brillant så vinder du en håndlavet brillantring fra vores eget værksted til en værdi af kr. 8.500,-
 • En lækker let anretning lavet af Decibel.
 • Automatisk deltagelse i masser af lodtrækninger på aftenen


Har du spørgsmål til ovennævnte, kan du altid kontakte os på kundeservice@pindj.dk eller på tlf. 62 21 12 92.
 

Glæd dig til at møde:

Bering
Fremviser en bred vifte af ure i tidløst og elegant design. Se også smykker fra Bering, heriblandt deres populære kombinationsringe, hvor du kan sammensætte din egen ring ud fra flere forskellige ringe. 
 

By Birdie
Mød søde Birdie og hendes fantastiske rustikke smykker. Kom og se og hør om kunstværkerne der er By Birdie smykkerne i deres univers af sort, oxyderet sølv og ægte diamanter og ædelsten.


B&O Odense
Udstilling af TV og lydudstyr i lækker kvalitet og ikonisk, dansk design fra verdenskendte Bang & Olufsen. 


Casio 
Find ure med teknologi i højsædet. Se de forskellige modeller fra Casio og kom og prøv den succesfulde G-Shock serie hvor robusthed og funktioner har vundet verdens interesse. 


Decibel
I hjertet af Borgerforeningen ligger restaurant og bar Decibel som vil beværte dig igennem hele aftenen. Du vil få serveret en let anretning og Decibel vil også sørge for velkomstdrink ved ankomst. Du kan hele aftenen også købe drikkelse i baren. 


ENAMEL Copenhagen
Kom og få lavet gratis huller i ørerne ved Trine fra ENAMEL Copenhagen hvis du bestiller smykker. Brandet er især kendt for deres emaljesmykker, Lola-serien, der fåes både som armbånd, ankelkæder og halskæder i forskellige, inspirerende farvekombinationer. Træd ind og se og prøve det fine og farverige smykkeunivers der er ENAMEL Copenhagen. 


Jim Lyngvild 
Få en snak med designeren Jim Lyngvild om hans mange spændende projekter. Du kan også shoppe løs i hans hudpleje- og skønhedsprodukter fra Raunsborg og meget mere. 


Klinik Nykvist 
Få hjælp til at bringe din indre skønhed ud. Klinik Nykvist laver en bred vifte af kosmetiske behandlinger heriblandt permanent makeup, botox, fillers, permanent hårfjerning og hudforbedrende behandlinger. Få en snak om hvilke ønsker du har og hvilke muligheder der er for at få dem til at gå i opfyldelse. Der er samtidig mulighed for at få lavet Klinik Nykvists populære HydraFacial behandling på selve aftenen.


Laundry 
Laundry fremviser sæsonens modetøj til kvinder i aftenens modeshow i samarbejde med Mr. Hardis & Konrad. 


Louis Nielsen 
Kom og prøv eksklusive modebriller og solbriller fra Louis Nielsen. 


Mads Z
Mads Ziegler kommer med sit eget brand og fremviser sine eksklusive smykker. Mød selveste manden bag Luxury Rainbow smykkerne og hør ham fortælle om hans inspirationskilder til et af Danmarks største smykkebrands.


Mr. Hardis & Konrad: Bliv målt op til en skræddersyet habit af en skrædder fra den kongelige hofleverandør, Oscar Jacobson, med Mr. Hardis & Konrad. Se sæsonens lækre herretøj til aftenens modeshow i samarbejde med Laundry.


Pind J. Design 
Se hvordan smykker bliver til i vores on-location smykkeværksted hvor vores guldsmede kan fortælle om processen og vise hvordan et smykke bliver født. Vi medbringer også vores egne smykkedesigns fra Collection Pind J. og smykke-kamæleonen Ejvind fra Naturamas udstilling "Naturens Juvel". Det er også ved vores stand at du vil kunne få tjekket ægtheden af stenen i din velkomstdrink og være heldig at vinde en diamantring fra eget værksted til en værdi af kr. 8.500,-.


Radio Diablo 
Hele Sydfyns radio, Radio Diablo, er til stede hele aftenen, hvor de sørger for musik, trækker konkurrencevindere og snakker med de forskellige stande og deltagere. Danny fra Diablo er også aftenens konferencier som vil underholde og holde stemningen i top.


Schiang Living 

Schiang Living sælger brands fra bl.a. Louis Poulsen – Carl Hansen – Fredericia Furniture og mange andre kendte design-producenter.

På aftenen vil I kunne opleve Benny som har arbejdet hos Carl Hansen i mere end 20 år vise hvordan Wegner’s CH24 Y-stol bliver flettet.


Seiko 
Seiko er i stødet og tropper op med det helt store udstillingsstykke. Kom og se de fede ure og kom helt ind i det verdenskendte Seiko-univers. Du kan også få en snak med Daniel fra Seiko, der kan fortælle dig alt det du gerne vil vide om et af verdens største urbrands. Der kommer til at være masser af fede ure fra Seiko som du både kan se og få på håndleddet.


Spirit Icons 
Fremviser smykker med stil med et utal af kombinationsmuligheder. Oplev Spirit Icons store smykkeunivers og mød skaberne bag. Tim og Daniel som står bag siger selv: "Vi arbejder med kontraster og balance. Det stærke rå i kombination med det bløde feminine. Nordisk enkelhed tilsat funklende glamourøse sten."


STINE A 
Elsker du at mixe og matche dine smykker skal du komme forbi STINE A. STINE A er kendt for sit magiske mix n' match univers hvor "more is more". Du kan finde alt i statementpieces helt ned til de mindste små detaljer til at lave dit helt unikke look. Og har du svært ved at beslutte dig så er deres Love Boxes lige noget for dig hvor du får en samling af forskellige kombinationer af deres øreringe. 


Tommy Hilfiger 
Trendy designer ure bliver fremvist hos Tommy Hilfiger standen. Tommy Hilfiger er et verdenskendt brand, der blandt andet er kendt for deres modetøj og deres ikoniske rød, blå, hvid logo


Vinoble 
Bliv forkælet og forsødet af smagsprøver fra vinleverandøren Vinoble Svendborg. Se et udsnit af deres spændende sortiment af vine og andre lækre sager. 


Volkswagen 
Elsker du biler? Se de nyeste bilmodeller når Volkswagen kommer og udstiller sine lækre biler.


Ø-bryg 
Elsker du øl og er nysgerrig på hvad der ligger bag selve bryggeprocessen? Ø-bryg fra Thurø kommer og giver smagsprøver på deres specialøl. Og bliver du forelsket i en bestemt smag så kan du købe dem med hjem.

 

Designkonkurrence


Det er også til dette event at vi løftede sløret for vinderen af vores Design et Smykke-konkurrence hvor du forud for eventet kunne designe dit drømmesmykke og få det sat i produktion under vores eget mærke Collection Pind J. Udover dette fik vinderen også smykket med hjem. Designet vil efter eventet kunne købes i butikken i Pind J. Design.
 

.... Og vinderen blev
Margrete Maria Guldager med sit design "Wave".

Wave er en ring, som er inspireret af havet og dets bølger. Du vil kunne se designet online og læse mere om det når vi har fået de sidste detaljer i hus. 

 

 

 

-->