Valentinsdag - Gaveideer

Valentine’s Day den 14. februar er dagen hvor vi fejrer kærligheden og forkæler dem vi holder af. Giv et smykke som vil blive husket for altid - vi har smykkerne som vil gøre enhver kvinde blød i knæene. Vi har samlet vores bud på de bedste gaveidéer til den romantiske dag til ham og hende.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Valentinsdag 2024 - Find den perfekte gave hos Pind J. Design

Ønsker du at forkæle din kæreste, ægtefælle, veninde eller bedste ven ekstra meget på Valentinsdag? Så har vi det ideelle forslag til dig. Giv en uforglemmelig gave – et Valentinsdagssmykke eller et ur, der symboliserer jeres kærlighed og venskab.

Smykket for livet

Der er et væld af måder at vise din kærlighed på, men intet slår smykker som en tidløs gave. Det behøver ikke at tømme din pengepung. Vælg et par elegante øreringe fra den nye og eksklusive Mads Z kollektion eller overrask med en smuk Moonlight Grape sølvring fra Georg Jensen. Her på vores side finder du en skattekiste af gaveideer i form af smykker. Du kan også glæde din elskede med smykker fra vores eget designsortiment, By Pind og Collection Pind J. Vi har håndplukket de gaveideer, vi selv ville give til vores kære.

Det elegante ur 

Hvad med et stilfuldt ur til ham eller hende? Et flot armbåndsur er en tankevækkende gave, der ikke nødvendigvis behøver at sprænge budgettet. Det vigtigste er den kærlige gestus bag gaven. Du kan overvej et ur fra Tommy Hilfiger, SEIKO eller måske et prangende Certina-ur? Udvalget er stort, og du finder helt sikkert den perfekte Valentinsdagsgave til ham eller hende.

Vi er her for at hjælpe dig

Spar tid på at finde den perfekte gave og lad os hjælpe dig med at gøre Valentinsdag 2024 uforglemmelig. Brug i stedet tiden sammen med hinanden og skab dyrebare minder. Valentinsdag handler om jeres kærlighed og forbindelse. Vi har allerede taget beslutningen for dig med vores smukke smykker og stilfulde ure. Valentinsdag i 2024 handler ikke om blomster og chokolade, men om smykker og ure, der bærer kærlighedens symbol. Find inspiration med vores gaveideer til både ham og hende.