Valentinsdag - Gaveideer

Valentine’s Day den 14. februar er dagen hvor vi fejrer kærligheden og forkæler dem vi holder af. Giv et smykke som vil blive husket for altid - vi har smykkerne som vil gøre enhver kvinde blød i knæene. Vi har samlet vores bud på de bedste gaveidéer til den romantiske dag til ham og hende.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Gaveideer til valentinsdag - Smykker og ure

Skal kæresten, hustruen, veninden eller din bedste ven forkæles lidt ekstra på Valentines dag? Så vil et godt bud være at give hende, men i ligeså høj grad ham, et Valentins(dag) smykke. Et smykke som vil symbolisere jeres kærlighed og venskab, et smykke som vil være mindeværdigt, et smykke specielt udvalgt til din allerkæreste.

 

Smykker som gave til valentinsdag

Der er mange muligheder for at fortælle sin kære at man elsker personen. Det kan være blomster, chokolade, et kort eller måske noget lidt mindre men mere værdifyldt som et smykke? En gave til valentinsdag behøver ikke koste en formue. Vælg et par øreringe fra Pernille Corydon fra Daylight serien, eller prøv med en Moonlight Grape sølvring fra Georg Jensen? Der er mange gode gaveideer i form af smykker her på siden. Du kan også forkæle din kære med et par smykker fra eget design, By Pind. Vi har samlet de gaveideer vi selv ville give vores kære.

 

Ure som gave til valentinsdag

Hvad med et ur til ham? Det kunne være en god ide at forære din kæreste, mand, forlover eller flirt et flot armbåndsur. Ligesom et smykke, behøver gavens værdi ikke være tårnhøj. Det vigtigste er tanken bag gaven. Det kunne være et ur fra Tommy Hilfiger, MVMT eller måske et klassisk Skagen ur? Der er rigtig mange ure at vælge imellem og det kan være den perfekte valentinsdag gave til ham.

 

Find valentinsdag gaven til ham/hende

Lad vær med at bruge tiden på at lede efter den perfekte gave. Den har vi fundet frem til dig her på siden. Brug hellere tiden på hinanden og hinandens selskab. Dagen skal handle om jer og ikke hvad i giver til hinanden. Den beslutning har vi taget for jer. Med et flot smykke til hende og et smart ur til ham, får I noget I bliver glade for. Valentinsdag gaven 2020 er ikke blomster og chokolade, men noget lille men værdifyldt som smykker. Bliv inspireret med gaveideer til ham, men også gaveideer til hende.