Tilmeld dig vores kundeklub og få 
15% velkomstrabat
Læs mere og tilmeld dig her

Tilmeld dig vores kundeklub og få
velkomstrabat

Læs mere og tilmeld dig her

Background Hex code / Color Name: #7595BF

Gravering af smykker

Ønsker du gravering af smykker? Hos Guldsmed Pind J. Design tilbyder vi gravering af smykker, plader, pokaler, indgravering af ringe, ure efter dit ønske. Gravering giver anledning til at gøre det personligt så alle smykker får et unikt design. Vi har dygtige gravører som udfører gravering på gaveartikler i Svendborg.

Forskellige typer af gravering skriftyper:

 
 

Vi anbefaler ikke skrifttype 1 og 4 til små graveringsopgaver.
 

Skrifttype plade 2 

Skrifttype plade 3 

Gravering i hånden eller på maskine

Vores dygtige gravør udfører både gravering i hånden og på maskine. Forskellen er detajlegraden og hvis der ønskes en skrifttype som ikke nødvendigvis findes som standard på maskinens program. 
 


 

Personlig gravering på smykker

Vi udfører mange graveringsopgaver for at give en person gave. Vi kan graverer næsten alt tænkeligt som navne, beskeder, begivenheder og andet. Det kan være indgravering på ringe, gravering på pokaler, gravering på vedhæng eller barnedåbsgaver. 
 

Hvad koster gravering af smykker?

Afhænig af skrifttype og hvor mange tegn der skal bruges, starter en gravering plads på 150,00kr. Dette gæder for indgravering af max 7 tegn og fra skrifttype plade 2 eller 3. Dertil tilbydes der også indgravering på smykker hvor priserne starter 325,00kr. 

Ønsker man et personligt touch på sine smykker og ønsker indgravering svinger prisen kun fra 150,00kr til 560,00kr. Det afgørende for prisen er antal tegn, ønske af skrifttype og hvor mange emner (linjer) der skal indgraveres. 
 

Hvor lang tid tager gravering af smykker?

Arbejdstiden for indgravering svinger op til 2-3 uger. Det afhænger af størrelsen på indgravering og hvor meget der skal indgraveres. Det vil være en gode ide at bestille sin indgravering 3-4 uger før gaven skal gives eller bruges. På den måde har vores gravør bedste betingelser for det bedste resultatet.

Kan jeg returnerer smykker med gravering?

Vi kan desværre ikke tilbyde ombytning eller returnering af smykker der bliver indgraveret. Ombytningsretten forsvinder i det varen bliver personlig og ændre sig fra sin oprindelige form. Ved gravering af smykker forsvinder ombytningsretten på 30 hverdage, da smykket bliver lavet unikt til modtager.

Hvor kan jeg få graveret mine smykker henne?

Du kan få indgraveret dine smykker hos Guldsmed Pind J. Design I Svendborg. Inde i butikken har vi graveringsmaskine og dygtige gravører som kan graverer alle former for opgaver. Du kan også bestille din gravering på webshoppen. Du tilføjer varen du ønsker gravering på samt hvilken type gravering der skal bruges og tilfører ønsket tegn til gravering igennem kommentarfeltet ved bestilling. 
 

Du finder alle vores graverings her. 
 

Vi udfører gravering for alle kunder på Fyn, Odense, Assens, Nyborg, Middelbart og naturligvis i Svendborg. Vi har butik i Svendborg på adressen Gerritsgade 44, 5700 Svendborg.
 

Vores kundeservice team står naturligvis til rådighed for at hjælpe dig med den rette gravering. Du kan kontakte os på kundeservice@pindj.dk eller ringe på telefon: 62211292.