Få 20% Rabat // Nye mærker hele sommeren  

heart SUMMER SALE heart 

*Se tilbudsbetingelserne her

  Få 20% Rabat // Nye mærker hele sommeren  

heart SUMMER SALE heart 

*Se tilbudsbetingelserne her
Background Hex code / Color Name: #f16589

Gravering af smykker

Ønsker du gravering af nogle af dine smykker? Hos Guldsmed Pind J. Design tilbyder vi gravering af smykker, plader, pokaler, indgravering af ringe og ure efter dit ønske. Gravering giver anledning til at gøre det personligt så alle smykker får et unikt design. Vi har dygtige gravører, som udfører gravering på gaveartikler i Svendborg.

Forskellige graveringsskrifttyper:

 
 

Vi anbefaler ikke skrifttype 1 og 4 til små graveringsopgaver.
 

Skrifttype plade 2 

Skrifttype plade 3 

Gravering i hånden eller på maskine

Vores dygtige gravører udfører både gravering i hånden og på maskine. Forskellen er detajlegraden og hvis der ønskes en skrifttype, som ikke nødvendigvis findes som standard på maskinens program. 
 


 

Personlig gravering på smykker

Vi udfører mange graveringsopgaver for at give en person gave. Vi kan gravere næsten alt tænkeligt såsom navne, beskeder, begivenheder og andet. Det kan være indgravering på ringe, gravering på pokaler, gravering på vedhæng eller barnedåbsgaver. 
 

Hvad koster gravering af smykker?

Afhængig af skrifttype og hvor mange tegn der skal bruges, starter en gravering på 150,- kr. Dette gælder for indgravering af max 7 tegn og fra skrifttypeplade 2 eller 3. Dertil tilbydes der også indgravering på smykker hvor priserne starter fra 325,- kr. 

Ønsker man et personligt touch på sine smykker med indgravering svinger prisen kun fra 150,- kr til 560,- kr. Det afgørende for prisen er antal tegn, ønske af skrifttype og hvor mange emner (linjer), der skal indgraveres. 
 

Hvor lang tid tager gravering af smykker?

Arbejdstiden for indgravering svinger op til 2-3 uger. Det afhænger af størrelsen på indgravering og hvor meget, der skal indgraveres. Det vil være en gode idé at bestille sin indgravering 3-4 uger før gaven skal gives eller bruges. På den måde har vores gravør de bedste betingelser for det bedste resultatet.

Kan jeg returnere smykker med gravering?

Vi kan desværre ikke tilbyde ombytning eller returnering af smykker, der bliver indgraveret. Ombytningsretten forsvinder idet varen bliver personlig og ændrer sig fra sin oprindelige form. Ved gravering af smykker forsvinder ombytningsretten på 30 hverdage, da smykket bliver lavet unikt til modtageren.

Hvor kan jeg få graveret mine smykker henne?

Du kan få indgraveret dine smykker hos Guldsmed Pind J. Design I Svendborg. Inde i butikken har vi graveringsmaskine og dygtige gravører, som kan gravere alle former for opgaver. Du kan også bestille din gravering på webshoppen. Du tilføjer varen du ønsker gravering på, samt hvilken type gravering, der skal bruges og tilføjer ønskede tegn til gravering igennem kommentarfeltet ved bestilling. 
 

Vi udfører gravering for alle kunder på Fyn, Odense, Assens, Nyborg, Middelfart og naturligvis i Svendborg. Vi har butik i Svendborg på adressen Gerritsgade 44, 5700 Svendborg.
 

Vores kundeserviceteam står naturligvis til rådighed for at hjælpe dig med den rette gravering. Du kan kontakte os på kundeservice@pindj.dk eller ringe på telefon: 62 21 12 92.