LIGE NU SPRING SALE
Spar 20% på lækre brands

Se tilbuddene her
 

LIGE NU SPRING SALE
Spar 20% på lækre brands

Se tilbuddene her
 
Background Hex code / Color Name: #f9eaae

Ombytning

Det er nemt at ombytte til en anden størrelse eller en anden vare hos os. Du ombytter ved at gøre følgende:
 

  1. Brug vedlagt returlabel og sæt på pakken (Det koster 49,- kr i returgebyr som fratrækkes ordren)
  2. Brug vedlagt returseddel, udfyld den med ønsket ombyttet vare. Husk at notér varens varenummer og evt størrelse så det fremgår tydeligt. Læg udfyldt returseddel i pakken.
  3. Pak varerne forsvarligt i original emballage og aflevér pakken til nærmeste pakkeshop
  4. Når vi modtager din returnering, modtager du en mail fra os, hvorfra vi vil behandle sagen.
     

Skulle det ske at du ønsker ombytning til en vare, som er dyrere end din nuværende, vil du blive kontaktet med et betalingslink for merbetaling når vi behandler din ombytningssag.

Ombytter du til en vare som koster mindre end din nuværende, så refunderer vi det resterende beløb tilbage til din betalingsmetode HVIS ordren ikke har overskredet de 14 hverdages returret.
 

Er datoen udløbet, vil du få et tilgodebevis tilsendt på mail fra vores kundeservice når din ombytningssag er behandlet.

Bemærk at vi ombytter gratis, så du kun betaler for at bruge vores returfragt label på 49,- kr og så sender vi den ombyttede vare gratis tilbage til dig.


Pakken SKAL sendes retur i original emballage. Vi godtager ikke en ombytning hvor andet er tilfældet. Pakken vil blive nægtet modtaget og sendt retur til afsender.

 

Ombytningsadressen er altid:

Pind J Design
Gerritsgade 44
5700 Svendborg

Alle forsendelser skal sendes med udbringning, da vi ikke afhenter varer som er sendt til afleveringssteder/pakkebokse.

 

OBS. Har du ikke vores returlabel eller returseddel ved dig?

Det kan være at returlabel er blevet smidt ud ved en fejl eller den er forsvundet. Det kan ske, og derfor har du mulighed for at købe en returlabel af os på hjemmesiden her.

Køb returlabel (49,- DKK)


Bemærk du ikke skal købe denne returlabel, hvis du har vores vedlagte returlabel.
Der kan gå op til 24 timer før du får tilsendt den købte returlabel fra os, da vi skal behandle den som en almindelig ordre, oprette den og sende til din mail.

Vores returseddel er vedhæftet som en PDF på den faktura mail vi har sendt til dig. Den er vedhæftet sammen med din faktura. Kan du ikke finde din mail eller har slettet den, kan du hente din returseddel som skal udfyldes og vedlægges pakken ved returnering/ombytning. 

Hent returseddel her som PDF (download og print)

-->