Få 15% velkomstrabat - Meld dig ind i vores gratis kundeklub her

Få 15% velkomstrabat
Meld dig ind i vores gratis kundeklub her

Background Hex code / Color Name: #9D62BF

Få lavet huller i ørene hos Guldsmed Pind J. Design.

Kig ind forbi butikken i Svendborg og få lavet huller i ørene uden tidsbestilling. 
Obs. børn kun i følgeskab med en voksen

Som udgangspunkt laver vi ikke huller i ørerne i weekender. Du er dog velkommen til at forhøre dig i butikken.

 


Home Kit Piercing kit er tilgængeligt!

Vi tilbyder også et "gør-det-selv-piercing-kit" hvor du får alt det nødvendige. Produktet er testet, sikkert og allergivenligt.
Se vores muligheder for godkendt piercing sæt her.

Guide: Se videoen for hvordan du bruger Inverness Home Piering Kit

At få huller i ørene er med årene blevet meget normalt. Med huller i ørene følger der en masse minder og oplevelser. Dine første huller i ørene, dine første øreringe og bedste ven uanset om du skal styles til fest eller mere afslappede anledninger.

Pind J. Design i Svendborg har haft utallige mænd, kvinder og børn på besøg for at få lavet huller i ørene. Fælles for alle besøg er at den gode behandling og service er i fokus samt glæden ved at have fået huller i ørene.

Men hvad med øreringe, typer af huller i ørene og endda også pleje?

Kom forbi butikken i Svendborg eller læs vores guide til huller i ørene nedenfor.

Fordele ved at få lavet huller hos os

  • Vores personale er uddannede, professionelle og har mange års erfaring
  • Vi har stort fokus på renlighed, spritter af og bruger sterilt udstyr og handsker
  • Vi skyder begge huller på en gang – prisen er 349 kr. for begge
  • Det tager kun ca. 10-15 min alt efter travlhed
  • Vi sælger øreringe af høj kvalitet uden nikkel for at undgå allergi
  • Sørg for at pleje dit hul med renseprodukter og vores anvisninger der er inkluderet i prisen
  • Du behøver ikke booke tid men ring gerne alligevel

 

Hvordan gør vi?

Ønsker du at få lavet huller i ørene i Svendborg, står vores personale klar til at tage mod dig med åbne arme. Vi har mange års erfaring med at lave huller i ørene og du vil derfor være i sikre hænder.

Ved ankomst har vi sørget for de bedste omgivelser, vores instrumenter er klargjort og du vil derfor kunne have dit nye hul i ørene meget hurtigt.

En af vores store fokusområder er sikkerhed. Det betyder også, at instrumenter er rengjorte og 100% sterilt.

Er du meget nervøs er du velkommen til at medbringe en tube tryllecreme, som vil formindske smerten ved at gøre din hud følelsesløs i området omkring.

Vores personale er uddannet til at skyde øreringe i og har prøvet det mange gange før, og har stor tålmodighed, så vi kan tage det i lige det tempo du ønsker.

Vi fortæller gerne om vores fremgangsmåde, udstyr, nåle med mere for at du føler dig sikre på situationen og på os.

Skal du have lavet hul i begge ører, laver vi begge huller på en gang. Det vil sige at man ikke skal for den samme smerte 2 gange, vi reducerer ubehageligheden ved to huller og gør det meget hurtigere.

Typer af huller

Du kan vælge at få lavet dine huller i ørene i Svendborg med enten en tynd eller mellem stor ørestik. Er det første gang at du skal have huller i ørene anbefaler vi at få lavet et hul med en tynd ørestik.

Dette skyldes at du undgår samme niveau af smerte og dermed får en bedre oplevelse. Dine øre kan uden problemer tilvænne sig en større ørestik men ikke modsat.

Dermed er dette også vores meste anvendte metode, når vi laver huller i ørene for vores kunder.

Der findes et hav af forskellige typer af huller, men det er langt fra alle du behøver at forholde dig til.

De mest populære og normale huller er Earlobe (Hul i den nedre del af øreflippen) og Upper Lobe (Hul i den øvre del af øreflippen).

Mange der har et eller to huller, får lavet et hul til en ring eller ørering i brusken, hvor man kan få det lavet i den øverste del eller tæt på kanten af brusken på øret.

Valg af øreringe efter hul i ørene

Efter man har fået lavet hul i ørene er det første på ønskelisten højst sandsynligt et par øreringe. Hos os har vi et hav af smukke nikkelfrie smykker til den anledning.

By Pind er vores egne smykker, hvor vi 100 % kan stå inde for kvaliteten. Ved at vælge de forkerte øreringe risikerer du infektion, irritabelhed og rødme.

Når du køber dine øreringe, skal du være opmærksom på, hvorvidt det indeholder nikkel. Smykker der indeholder nikkel og er i kontakt med huden, kan på sigt udvikle nikkelallergi hos vedkommende.

Derfor har vi stor fokus på vores udvalg af øreringe, så du efterfølgende fortsat kan nyde dine huller i ørene og dine øreringe der skal i.  

Ørestikken der skydes i ved dit besøg, skal sidde i øret op til 6 uger, og først der kan de skiftes til en ørering, hvis du ikke har fået hul i brusken.

Sådan plejer du dine huller i ørene

Efter at du har fået lavet et hul, skal du være opmærksom på, hvordan du plejer og behandler dine huller.

Vi anbefaler at du så vidt muligt undgår at pille i eller ved dine nye huller. Dette er simpelt baseret på urenheden og bakterier der gives videre i forbindelse med kontakt.

Vær opmærksom på at hullet skal heale, og dermed skal du væbne dig med tålmodighed. Det er meget individuelt hvor længe helingsprocessen tager, men normalt tager det 6 uger og 12 uger ved huller i brusken.

Efter denne tid, kan du skifte ørestikken ud til fx en af vores kvalitetssikret øreringe.  

Det er vigtigt at du husker at rengøre ørestikken, og dermed undgår at såret får infektion. Du kan rengøre ørestikken med flere ting, men som udgangspunkt anbefaler vi at rengøre ørestikken med klorhexidin. På den måde er du sikker på renligheden af ørestikken.

Rengør gerne ørestikken morgen og aften.

Samtidig skal du rengøre og vaske dine øre, og her er det tilladt at lade ørestikken sidde i.

I denne tid og fremover, bør du være opmærksom på at dit hul kan vokse sammen igen og er først helet helt efter 1 år. I denne tid skal du altså gå med øreringe hele tiden, for at undgå det vokser sammen igen.

 

Vores priser for huller i ørene

Pris for 2 huller i ørene: 409,00 kr. inkl. stik og renseservietter

Pris for 1 hul i øret: 259,00 kr. inkl. stik og renseservietter

 

Skal jeg bestille tid til huller i ørene?

Det er ikke nødvendigt at bestille tid til at få lavet hul i ørene. Du har mulighed for blot at komme forbi butikken uden tidsbestilling, men vi anbefaler at du giver butikken et opkald for at høre om travlhed på dagen. På den måde kommer man ikke forgæves forbi butikken i Svendborg.