STINE A Jewelry

Den danske smykke designer Stine A Johansen er kvinden bag Stine A Jewerly. Et smykkebrand der er designet til mix og match af smykker. Smykkerne bliver designet i 925 sterling sølv & 18 karat forgyldt sølv med perler, zirkoniasten i form af øreringe, armbånd, ringe, vedhæng og halskæder. Det unikke ved Stine A smykker er de tilbydes som stk så man kan skabe sin egen personlige stil.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Stine A smykker

En af de smykkebrands vi er ekstra stolte af, er Stine A eller Stine A Jewelry som er det oprindelige navn. Smykkerne er farverige, anderledes, kreative og unikke i deres udseende. Stine A Joahnsen er opvokset i København og har altid været født til at være kreativ. Det afspejler smykkerne i deres former, farver og detaljer. Det er smukke smykker i alt fra farverige øreringe til blomstrende ringe til unikke halskæder med smukke vedhæng. Stine A er brandet der leger med smykker så man selv kan mix og matche efter ønske. Det giver fri fantasi til selv at style sit look og tilpasse sit ene par ørering med et andet par matchende.
 

Det giver en unik mulighed for at være kreativ og tilpasse sit look præcist som man ønsker. Det giver også flere mulighed ikke at eje et par, men et stk. Stine A smykker er skabt med kærlighed til det kreative og inspirerende, specielt deres Love Box kollektion som består af et match mellem 2 øreringe. Også den unikke Mom ørestik har trukket mange overskrifter til mors dag.
 

Stine A øreringe, armbånd og halskæder

Hvis du er til smukke sterlingsølv smykker eller forgyldte sølv smykker så er Stine A er godt valg. Smykkerne er lavet i lækker kvalitet som holder og deres forgyldning falmer ikke ved naturlig brug. Det er altid 100% sterling sølv 925 som bliver brugt til design af nye smykker. Smykkerne er skabt til at fremhæve kvindens skønhed og give egen fri vilje til at style som man ønsker. Stine A smykker har en mission om at skabe et brand som giver frihed til at vælge og matche smykker som det passer. Stine A har et bredt udvalg af smykker som armbånd, halskæder, vedhæng, samt har et kæmpe udvalg af smykke ørestikker, øreringe, ørehænger, hoops og alt derimellem.
 

Det er nemt at kombinerer de mange styles for et personligt udtryk. Smykkerne tilbydes samtidig til en god pris, så man kan bestille flere til at vælge imellem. Stine A designer kun smykkerne efter Ædelmetalkontrollen som gør at det er ædle metaller og ædelsten som bliver anvendt i smykkerne.
 

Bliv inspireret med Stine A smykker

Det handler om sin egen stil – ikke andres. Stine A har taget sit brand til nye højder ved kun at tilbyde stk styles, så man ikke køber par. Det giver fri mulighed for at style sit ene øre med en ørestik og et andet med en ørehænger. Måske i sølv og den anden i 18 karat forgyldt. Det handler om at kombinerer forskellige smykker som armbånd med halskæder med øreringe.
 

Hvis du foretrækker at handle dine smykker enkeltvis og selv skabe dit eget look, er Stine A det rigtige valg. Ikke nok med et stort udvalg, så er kvaliteten i top og smykkerne kan bruges i flere år. Der kommer samtidig hele tiden nye kollektioner som gør det værd at følge med smykketrenden. Hvis du vil holde dig opdateret på Stine A smykker, kan du kigge på hjemmesiden eller besøge vores butik i Svendborg.
 

Køb Stine A smykker hos Guldsmed Pind J. Design.

Vi er officiel forhandler af STINE A Jewellery smykker og tilbyder dem med 12% rabat hvis du tilmelder dig vores gratis kundeklub. Det er en unik mulighed for at bestille flere smykker og opnå gode rabatter ved køb. Vi har alle smykkerne i vores sortiment, både i butik og online og opdaterer løbende når der kommer nye til.
 

Du kan købe Stine A smykker hos Guldsmed Pind J. Design, hvor vi tilbyder gratis fragt over 499kr og har 1-3 dages levering hvis varen er på lager. Ikke nok med vi er autoriseret forhandler, så har vi fremragende Trustpilot score og er e-mærket for sikker internet handel. Find dine Stine A smykker her på siden og bliv inspireret.