LOVE BOX af STINE A 

Her på siden finder du de populære LOVE BOX smykkebokse med 2 stk ørering fra hver deres kollektion. Øreringene findes i små gaveboks æsker til en god pris. Du kan mixe og matche mellem LOVE BOX kollektionerne. Køb din LOVE BOX for over 399kr, og få gratis fragt.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smukke LOVE BOX smykker fra STINE A

Det er ingen hemmelighed at STINE A elsker at være kreativ og sammensætte øreringe på kryds og tværs af smykketyper. LOVE BOX er en ny kollektion som består af 2 stk ørering, hver sin slags, der komplementerer hinanden til en god pris. De to stk ørering kommer i en LOVE BOX smykkeæske.
 

Med en LOVE BOX fra STINE A har man mulighed for at matche flere typer af øreringe. En af de mest populære LOVE BOX er MOM LOVE BOX’en som kom med en hjerteørestik samt en ”MOM/WOW” ørestik i forgyldt sterlingsølv. Boksen er et godt valg til mors dag. Med en LOVE BOX har man allerede øreringene som passer til de andre smykketyper fra STINE A.
 

Køb LOVE BOX fra STINE A hos Guldsmed Pind J. Design

Leder du efter gaveæsker fra STINE A finder du dem her på siden. Vi har de fine LOVE BOX i både sterling sølv og forgyldt sølv i smykke unikke gaveæsker. Køber du for over 499kr så tilbyder vi gratis forsendelse.
 

Som ekstra tryghed tilbyder vi 30 dages bytteret samt har fremragende Trustpilot score 4,5/5 og har været e-mærket siden 2012. Bestiller du i dag og varen er på lager, har du dem allerede 1-2 dage efter.