Bering smykker

Her på siden finder du alle smykker fra Danske Bering. Smykkerne findes som armbånd, charms og ringe i forskellige farver og størrelser. Kombiner smykkerne med deres Bering ure

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Bering smykker - Dansk design i højsædet

Bering smykker viser sig i et tidsløst design, som udtrykker sig bestandigt og minimalistisk. De flotte materialer gør smykkerne unikke og stilrene. Bering smykker er inspireret af den vidunderlige arktiske natur på Nordpolen. Dette kan man se i smykkernes klare, strømlinede og elegante design.

 

Eventyreren Vitus Bering har været grunden til, at det danske smykkefirma hedder Bering i dag. Bering er et forholdsvis nyt mærke på den danske scene, som i dag har fået skabt sig et stort navn. Bering startede tilbage i 2009, da de blev inspireret af Beringshavet og dets smukke natur. Inspirationen fremgår i Berings design af ure og smykker. De er et hurtig voksende brand indenfor ure og smykker, og de sælger til det meste af verden.

 

Bredt udvalg af Bering smykker

Hos Pind J er vi stolte af at kunne være autoriseret leverandør af Berings elegante og tidsløse smykker. Vi har et bredt udvalg af deres smykker, så om du er til stilrene ringe, minimalistiske halskæder, enestående armbånd eller smukke øreringe , så kan du gå opdagelse i vores sortiment fra Bering. 

 

Fokus på kvalitet hos Bering

Berings smykker er helt unikke. Især deres ædelstene og naturmaterialer skaber deres udtryk i deres smykker. Der er fokus på at lave smykker som ikke er ens, hvilket skyldes de unikke lys- og farveeffekter som er tilstede. Der er tale om naturlige materialer som lava, malakit, perlemor, tigerøje og sodalit. På den måde skaber Bering nogle udvalgte kreationer, som er helt særlige.