Halskæder fra Spirit Icons

Find hele vores udvalg af halskæder fra Spirit Icons. Om du er til sølv, forgyldt, rosa eller oxyderet, så finder du alle typer af halskæder her hos Pind J. Design.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smukke halskæder og vedhæng fra Spirit Icons

Du kan her hos Pind J. Design finde din nye halskæde fra Spirit Icons, da vi forhandler en lang række af deres skønne halskæder og vedhæng. Der bliver designet smykker i de fire forskellige metaller som Spirit Icons arbejder med. Spirit Icons har halskæder os vedhæng i 100% genanvendeligt sterlingsølv i fire forskellige farver; sølv, forgyldt, rosa forgyldt og sort rhodineret.  

 

Inspiration til Spirit Icons smykkerne 

Der er designet en masse halskæder og vedhæng fra Spirit Icons i forskellige farver og former. Og det er slet ikke til at tage fejl af kærligheden til designet af halskæderne. Noble halskæden i sølv forgyldt med skønne farver inspireret af regnbuens farver, er et eksempel på inspiration fra skønne farverige blomster. Der er inspiration fra både livet på land og livet i vand – Spirit Icons har designet Shell halskæden i sølv som er designet som en muslingeskal i en mat overflade. Udover at inspirationen fra blomster, er der også inspiration fra den mere tropiske del af livet på land, herunder inspiration fra et palmeblad, dette er Spirit Icons Tropic halskæde i sølv sort rhodineret. Shell halskæden og Tropic halskæden fås i fire forskellige farver; sølv, forgyldt, rosa forgyldt og sort rhodineret.

 

Stjernetegn vedhæng fra Spirit Icons

Hos Pind J. Design forhandler vi Spirit Icons skønne vedhæng af stjernetegn. Vi har stjernetegn vedhæng i både sølv og sølv forgyldt. Vi forhandler de tolv forskellige stjernetegn. Er du eller en du holder af født i slut juni / start juli er det krebsen der vil passe til deres stjernetegn, vi har vedhæng med Krebs i sølv forgyldt og vedhæng med Krebs i sølv. Udover krebsen har vi de resterende stjernetegns vedhæng i både sølv og sølv forgyldt. Udover at have vedhæng med stjernetegn fra Spirit Icons har vi også stjernetegns ørestikker, som matcher vedhæng, dette kan være Vædderen ørestikker i sølv.

 

 

Kombiner Spirit Icons halskæder

Muligheden for at kombinere de smukke smykker fra Spirit Icons er uendelig – mulighederne er mange. Der er mulighed for at kombinere smykkerne på tværs at metaller der er brugt til smykkerne, og der er mulighed for at kombinere med og uden zirkoniasten. En skøn kombination som vi også benytter er muligheden for at kombinere de skønne smykker efter deres designs, dette kan være Romance halskæden i sølv forgyldt som bliver sammensat med dens skønne ring i samme serie Romance ringen i sølv forgyldt. Dette er smykker der bærer funklende zirkoniasten, som får smykkerne til at shine endnu mere.

 

Køb Spirit Icons halskæder og vedhæng i Svendborg hos Pind J. Design

I Svendborgs gågade finder du vores butik Pind J. Design, her forhandler vi smykker af mærket Spirit Icons – vi forhandler ligeledes brandet på vores webshop. Vi har et stort udvalg af smykker designet af Spirit Icons. I sortimentet udover halskæder og vedhæng finder du blandt andet armbånd, ringe, halskæder og øreringe.

I butikken i Svendborgs gågade, har du mulighed for at prøve Spirit Icons smykkerne. Vores butikspersonale vil hjælpe og guide dig til at finde det helt rigtige til dig, og de giver dig muligheden for at prøve de styles som du ønsker af Spirit Icons smykker.

Køber du for over 499 kr., tilbyder vi gratis fragt og vi lover en hurtig levering fra varelager på 1-3 hverdage på Spirit Icons smykker der er på lager. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Spirit Icons, denne rabat kan du få ved at du tilmelder dig vores gratis kundeklub.