Ankelkæder fra Hultquist Copenhagen

Her på siden kan du udforske vores lille udvalg af ankelkæder fra Hultquist Copenhagen. De populære smykker fra Hultquist Copenhagen fås i både 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Vi lover hurtig fragt indenfor 1-3 hverdage, og det er tilmeld gratis hvis du køber Hultquist ankelkæder eller andre smykker for over 399kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Skønne ankelkæder fra Hultquist Copenhagen

Vi er helt vilde med idéen om smukke ankelkæder, og så endda fra Hultquist Copenhagen. Hultquist er inspirerende og vi bliver altid glad for at se de skønne smykker, som enten funkler af zirkoniasten eller om det er med en masse skønne perler på. Se bare denne skønne Arabella ankelkæde som sidder så smukt om anklen, den er skøn med dens mange ferskvandsperler blandt de mange perler i farven guld. Den smukke ankelkæde matcher så fint med Arabella armbåndet, disse er i samme serie – dette ud fra navnet. Ligeledes er der er smuk Arabella halskæde der matcher både ankelkæde og armbånd så fint.

Ankelkæder med perler fra Hultquist Copenhagen

Endnu en skøn ankelkæde også med ferskvandsperler er Leonora ankelkæden fra Hultquist som også er en blanding af ferskvandsperler og perler – her er det bare i skønne farver som er friske i farverne og som giver et frisk og glædeligt syn.  

Udover ankelkæder med skønne ferskvandsperler, så har vi også en ankelkæde fra Hultquist med navnet Doria - med et skønt mix af perler i farver og guld. Vi synes ankelkæderne er et hit, og prøv at forestil dig en skøn sommerdag med bare ben og anklerne kommer til syne – det kan give det ekstra shine og pifter looket lidt op.

 

 

Køb ankelkæder fra Hultquist Copenhagen hos Pind J. Design

Hos Pind J. Design forhandler vi Hultquist Copenhagen. Både på vores webshop og i vores skønne butik i hjertet af Svendborg har du mulighed for at købe smykkerne af 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv, smykker er dansk designet håndværk.

 

Vi sender glædeligt ankelkæder fra Hultquist Copenhagen til dig, eller en du holder af. Når du køber for over 499 kr., tilbyder vi gratis fragt og er varerne på lager hos os, lover vi ligeledes en hurtig levering på 1-3 hverdage.  Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Hultquist ankelkæder og andre smykker fra Hultquist Copenhagen, hvis du tilmelder dig vores gratis kundeklub.