Øreringe fra Hultquist Copenhagen

Hultquist Copenhagen har designet skønne øreringe. Øreringe fra Hultquist er et hit, da de er skønne og fås i alle slags former og designs. Vi har her på siden samlet vores sortiment af øresmykker fra Hultquist Copenhagen. Her er et stort udvalg af øreringe, ørehænger, ørestikker, hoops og ørebøjler. Følg med u Hultquist Copenhagens univers med skønne ferskvandsperler, opaler og funklende zirkoniasten i skønne farver. Her på siden kan du få inspiration til alle gode øresmykker fra Hultquist, som både er i 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Øreringenesunivers fra Hultquist Copenhagen

Øreringene fra Hultquist er helt fantastisk smukke, det er både når det gælder hoops, creoler, ørestikkers, ørehængere og earcuffs. Hultquist Copenhagen har skabt et univers, som skaber glæde og elegance. Inspirationen i deres designs af smykker får de fra naturen på deres gåture, bland de mennesker de møder og fra deres mange rejser de er på.

Det har været ønsket at skabe unikke smykker som er inspireret at deres vidunderlige rejser og den verden de møder. Det er også heraf smykkerne er boheme er inspireret fra. Bohemestilen ses tydeligt på deres valg af materialer og smykkesten, som på Mini coral leaf øreringe, som fra stjernen med en ferskvandsperle, har et skønt koralblad hængende derfra. Ligesom de skønneste Mini oyster øreringe, som er formet som en lille østers med en ferskvandsperle. Vi hos Pind J. Design mener at Hultquist Copenhagen har fået skabt et unikt, feminint og modebevidst univers.

 

Gaveideer fine øreringe fra Hultquist Copenhagen

Vi er vilde med øreringene fra Hultquist. De er funklende og elegante – en af vores favorit gaveideer. Det kan både være en herlig gave til dig selv, eller til en du holder af. Det kan være øreringe til din søster, veninde, kæreste eller en helt fjerde som betyder noget for dig. Det smukke og elegante design gør at øreringene fra Hultquist henvender sig til en bred målgruppe og vi er hos Pind J. Design helt sikre på at modtageren af øreringene vil falde i god jord – og vil blive taget i mod med kyshånd.

Øresmykkerne er håndlavede og kvaliteten er i top. Vi anbefaler at give Frutti di mare ørehængere i din næste gave – øreringene her er inspireret fra havet med skønne motiver. Et andet smykke som også er inspireret fra strandene de har besøgt er Umiko ørestikkerne, som er formet som en skøn muslingeskal som bære en grøn zirkonia sten.

 

 

Hultquist Copenhagen smykker hos Pind J. Design

Du kan finde de skønne øresmykker fra danske Hultquist online hos pindj.dk. Skulle du ligesom os have forelsket dig i et par af deres funklede ørestikker, kan du finde dem her på siden – du har ligeledes mulighed for at komme i vores butik i hjertet af Svendborg, for at prøve smykkerne og se vores store udvalg af Hultquist Copenhagen smykker.

 

Forkæl dog selv eller en du holder af med 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv smykker i dansk designet håndværk. Sammensæt dine skønne Hultquist øreringe med andre smukke smykker fra Hultquist Copenhagen.

 

Vi vil elske at sende smukke øreringe fra Hultquist Copenhagen. Hvis du køber for over 499 kr., tilbyder vi gratis fragt og lover en hurtig levering af øresmykker fra Hultquist Copenhagen som er på vores varelager, leveringstiden er på 1-3 hverdage. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Hultquist Copenhagen øreringe hvis du tilmelder dig vores gratis kundeklub.