Ringe fra Hultquist Copenhagen

Hos Pind J. Design har vi et udvalg af skønne ringe fra Hultquist Copenhagen. Det danske smykkebrand, har ringe i 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Her på siden viser vi jer vores sortiment af ringene. Der er ringe med funklende zirkoniasten, ringe med flotte ferksvandsperler og ringe i en moderne banket overflade. Vi er glade for at kunne vise dig ringene fra Hultquist Copenhagen herunder.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smukke ringe fra Hultquist Copenhagen

Det danske smykkebrand Hultquist Copenhagen har designet en skøn række ringe i forskellige materialer 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Alle Ringene fra Hultquist har deres helt egen personlige stil, dette får de fra deres vælg af smykkesten. De smukke ferskvandsperler går igen hos mange af Hultquist Copenhagens smykker, som giver det er frisk og sommerligt look – og en boheme stil, som Hultquist har satset meget på.

Mix af ferskvandsperler og banket overflade fra Hultquist Copenhagen

Den smukke Pearl ring fra Hultquist Copenhagen er en skøn lille ring med ferksvandsperler hele vejen rundt, kun brudt af en smuk perle i guld. Ringen passer både på ringefingeren, men man kan også vælge at købe den i en størrelse mindre og så bruge den som en led ring på langefingeren. Pearl ringen med den skønne ferksvandsperler vil mixe godt til Kayla ringen, som er formet som to ringe der bærer på 4 skønne ferskvandsperler imellem dem. Overfladen på Kayla ringen er i en banket overflade og vil samtidig gå i sammenspil med Cora ringen, som er en stor oval banket overfladet. Alle tre ringe fra Hultquist kan skabe hver deres personlige look, samtidig med at de alle tre passer utrolig smukt sammen.

Hultquist Copenhagen ringe med zirkoniasten

Er du mere til funklende zirkoniasten, så har Hultquist Copenhagen ligeledes skabt ringe med funklende sten. Det er ringe med zirkoniasten enten i klare eller med pink zirkoniasten. Opalus ringen er et skønt eksempel på hvordan Hultquist skaber deres ringe, det et med personlighed og et råt look med den bankede overflade og måden hvorpå ringen er formet og med en masse små farveringe og funklende zirkoniasten.  Hultquist har også designet en skøn Ruby ring hvor ringet er dannet med smukke zirkoniasten og et vedhæng med en hængende zirkoniasten i en klar sten.

 

 

Køb dine ringe fra Hultquist Copenhagen hos Pind J. Design

Vi har hos Pind J. Design en skøn butik i hjertet i Svendborg og webshoppen her, begge steder forhandler vi Hultquist Copenhagen smykker, herunder armbånd, halskæder, ankelkæder, øreringe og ringe. Vi er helt betaget af ringene fra Hultquist, og det kan vi også godt forstå hvis du er.

 

Kom ind i vores butik i Svenborg, her kan du prøve ringene på – hvis du kommer langvejsfra og ved lige hvilken ring og størrelse du skal have, så har du også mulighed for at bestille Hultquist Copenhagen smykker på pindj.dk. Når du bestiller på webshoppen for over 399kr., så tilbyder vi at sende dine varer med gratis fragt og hvis smykket er på vores varelager, så lover vi også en hurtiglevering på 1-3 hverdage. Hvis du tilmelder dig vores gratis kundeklub har vi mulighed for at tilbyde dig 12% rabat på smykkerne fra Hultquist Copenhagen, når du shopper online på vores webshop.