Armbånd fra Hultquist Copenhagen

Hultquist Copenhagen er et dansk smykkebrand som har designet en lang række skønne armbånd, i deres design har de gjort brug af materialer som 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Her på siden har vi vores sortiment af de smukke Hultquist armbånd, som både har perler i alle regnbuens farver, funklende zirkoniasten, skønne ferskvandsperler og sommerlige skaller. Hos Pind J. Design er vi glade for at kunne vise jer vores sortiment af de skønne armbånd fra Hultquist her på siden.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smukke armbånd fra Hultquist Copenhagen

Hvis ikke du kender til Hultquist Copenhagen, så vil du hurtigt se hvilken skøn stil deres armbånd bærer præg af. Hultquist Copenhagen designer armbånd i 925 sterlingsølv og i 18 karat forgyldt sterlingsølv samt er nogle af deres armbånd knyttede heraf Kara armbåndet i en lyserød knytning og Kara armbåndet i en grøn knytning – begge armbånd er med skønne og farverige perler som pynter armbåndet så fint og i begge i miyuki bånd.

 

Hos Pind J. Design har vi en masse skønne armbånd, som der er værd at se på. Hultquist Copenhagen har med deres skønne univers af smykker skab et brand som ikke er bange for at bruge farver og alle slags perler for at skabe det elegante og personlige udtryk.

Hultquist Copenhagen hylder farver og kvinder

Når du ser et overblik af alle armsmykkerne fra Hultquist, ser du deres elegance og deres skønne udstråling. Armbåndene får den skønne udstråling fra deres brug af en masse farvede perler og sammensætningen af dem kunne ikke være finere. Leonora armbåndet er et godt eksempel på deres brugen af perler. På Leonora armbåndet ser vi både perler i et skønt mix af farver, både i guld, grøn, lyserød og stribede i lyserød og hvid. Disse perler sidder smukt på arbejdet godt mixet med skønne ferskvandsperler. Et andet armbånd hvor Hultquist også har mixet pastel farvede perler og ferskvandsperler i samme armbånd er Pastel Pearl armbåndet. Både Leonora armbåndet og Pastel Pearl armbåndet fra Hultquist Copenhagen har i samme navn en passende halskæde fra Hultquist til de forskellige armbånd.

 

Hultquist Copenhagen hylder også kvinderne med deres armbånd Woman Power, med et vedhæng hvorpå der er indgraveret WOMAN POWER. Ligesom de to andre nævnte armbånd, så har Woman Power armbåndet også en halskæde som passer til armbåndet – dette kaldet Hultquist Copenhagen Woman Power halskæde som udover vedhænget med indgraveringen i også har et vedhæng i en banket overflade med kvindebryster som er indgraveret. 

 

 

Køb flotte armbånd fra Hultquist Copenhagen hos Pind J. Design

Hos Pind J. Design har vi både en webshop pindj.dk hvor du online kan shoppe dine Hultquist armbånd af 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv med skønne perler eller farverige skaller og ferskvandsperler. Ligeledes kan du købe armbånd fra Hultquist Copenhagen i vores butik i Svendborg.

Vi tilbyder gratis fragt, når du køber for over 499 kr. og lover en hurtig levering på de varer der er på vores varelager på 1-3 hverdage. Vi tilbyder ligeledes en gratis kundeklub hos Pind J. Design, når du er medlem kan du spare 12 % på smykkerne fra Hultquist Copenhagen.