Julie Sandlau - Øreringe

Her finder du vores store udvalg af elegante øreringe i sølv og sølv forgyldt fra Julie Sandlau.
Alle Julie Sandlau's øreringe bliver produceret i hånden i de fineste materialer som består af satinrhodineret sterlingsølv, guld 22 karat forgyldt sterling sølv og oxideret sterling sølv. Øreringene er besat med bl.a. kvarts, zirkoner, ametyst, månesten og krystaller.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smukke øreringe fra Julie Sandlau

Vi er vilde med de skønne og elegante øreringe fra Julie Sandlau. Julie Sandlau har skabt et univers med hendes øresmykker som både fremstår luksuriøse og feminine. Der findes forskellige varianter af øresmykker hos Julie Sandlau – dette er øresmykker som creoler, hoops, ørehænger, ørestikker.
 

Man oplever hurtigt hendes brug af smukke, forskellige typer sten i de elegante øreringe. Et af de særlige kendetegn ved Julie Sandlau er de skønne farverige ædelsten og perler – også gerne i en kombination af disse. Hos Julie Sandlau's øreringe vil man opleve former og farver, som giver en rig mulighed for at skabe sin helt egen personlighed, når man bærer øreringene. Hvad enten om man er til sølv eller sølv forgyldt, vil der helt sikkert være en favorit blandt hendes øreringe. Hos Pind J. Design vil vi i hvert fald sige, at det er utrolig svært at stå for hendes skønne øresmykker.
 

Julie Sandlau – Tree Of Life kollektionen

Siden Julie Sandlau blev etableret i år 2002, har kollektionen Tree Of Life været med til at give dem deres identitet. Det kommer af hendes inspiration til at være bæredygtig og tænke på menneskerettighederne. For at takke naturen, har Julie Sandlau besluttet at det er tid til at give tilbage til naturen. For hvert smykke der bliver solgt fra Tree Of Life kollektionen, planter Julie Sandlau et træ i Há Tính – et område der ligger tæt på hendes fabrik. Hos Pind J. Design sælger vi deres Tree Of Life kollektion i sølv rhodineret og sølv forgyldt.
 

For ikke bare at der er miljømæssige fordele ved at plante et træ, så giver det også en række socialøkonomiske fordele. Ved at købe et par ørehænger fra kollektionen, får man øreringe som er med til at give igen til bonden, som kan bruge fortjenesten fra træet til skolegang, pension og redskaber til arbejdet.
 

Julie Sandlau – Øresmykker bliver skabt med fokus på bæredygtighed

Hos Julie Sandlau bliver bæredygtighed og ansvarlig smykkeproduktion vægtet utrolig højt. Der vil i smykkebranchens produktion altid være overskydende perler og sten, det har de hos Julie Sandlau arbejdet på at forbedre. I produktionen hos Julie Sandlau bliver der skabt eksklusive limited øresmykker, produceret af genbrugs sterlingsølv og af de overskydende perler og sten – dette er med til at mindske materialespild og med til at optimere udnyttelsen af deres materialer. Du finder Julie Sandlau's limited øresmykker her.
 

Der bliver ligeledes opkøbt guld fra certificerede leverandører, som omsmeltes og genbruges til de forgyldte øreringe fra Julie Sandlau. Når du køber øreringe fra Julie Sandlau, er det ikke blot et øresmykke du køber, du får også del i at være fællesstøttende om bæredygtighed.
 

Køb dine øreringe fra Julie Sandlau hos Pind J. Design

Vi forhandler et stort udvalg af smykker designet af Julie Sandlau, og har over 550 Julie Sandlau smykker i vores sortiment. I sortimentet af Julie Sandlau smykker finder du blandt andet armbånd, ringe, halskæder og øreringe. I kategorien med øreringe er der øresmykker som creoler, hoops, ørehænger, ørestikker.
 

I vores butik i Svendborg, har du muligheden for at komme ind og oplevelse Julie Sandlau smykkerne. Her kan du både se og prøve smykkerne, for at finde det helt rigtige til dig selv eller en du holder af – også for at finde ud af om det skal være smykkerne af rhodineret 925 sterlingsølv eller af 22 karat forgyldt sterlingsølv.
 

Vi sender glædeligt Julie Sandlau smykker til dig. Hos Pind J. Design tilbyder vi gratis fragt for køb over 499kr. og en hurtig levering fra varelager på 1-3 hverdage. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Julie Sandlau, denne rabat kan du få ved at du tilmelder dig vores gratis kundeklub.