Julie Sandlau - Halskæder / Vedhæng

På siden herunder finder du skønne halskæder og vedhæng fra Julie Sandlau. Hendes smykker bliver designet og lavet i satinrhodineret 925 sterlingsølv og 22 karat forgyldt. Vi forhandler et stort udvalgt af smykker fra Julie Sandlau, dette gælder også udvalget af halskæder og vedhæng. Hos os kan du få en masse inspiration og gode råd, til dit næste smykke. Vi har både nyheder og bestseller varer fra Julie Sandlau, som alle er produceret i hånden af de skønneste materialer.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smukke halskæder og vedhæng fra Julie Sandlau

Julie Sandlau designer smykker i alle skønne farver og former. Der er ingen tvivl om hendes kærlighed til håndværket og til smykkerne. Julie Sandlau har halskæder og vedhæng i satinrhodineret 925 sterlingsølv og 22 karat forgyldt. Man kan tydeligt se kærligheden til smykkerne, her ses for eksempel et skønt hjerte vedhæng i 22 karat forgyldt, som bærer navnet ”love”.

 

Julie Sandlau har designet en række af smukke halskæder og vedhæng, som ligesom hendes andre smykker er inspireret af naturen – så de dermed også får et skønt moderne og luksuriøst design. Det er uanset om det er enkelte vedhæng og halskæder eller om det er med skønne farverige sten. Det kan også være vedhæng med funklende zirkoniasten, som dette vedhæng fra Bamboo kollektionen med facetslebne zirkonia på et skønt vedhæng lavet i satinrhodineret 925 sterlingsølv.

 

Ballerina kollektion vedhæng fra Julie Sandlau

Julie Sandlau har lavet en skøn kollektion, som er inspireret af et elegant ballerinaskørt. Vedhængene er alle lavet i smukke og skønne farver og i materialer af satinrhodineret 925 sterlingsølv og 22 karat forgyldt sterlingsølv.  Vi anbefaler, at man sammensætter flere dele fra ballerinakollektionen som består af vedhæng og øresmykker. De smukke krystaller fås i mange skønne farver, her er det et lemon gult vedhæng i 22 karat forgyldt, som vil passe skønt sammen med ørehængere også i 22 karat forgyldt med en blush farvet krystal og en skøn zirkonia. Begge dele kan også købes i satinrhodineret 925 sterlingsølv.

 

Halskæder fra Link kollektionen fra Julie Sandlau

Trods Julie Sandlau’s kendetegn med perler, zirkoniasten og krystaller i alle regnbuens farver – så laver Julie Sandlau også smykker som er mere enkelte men stadig med deres helt eget unikke udtryk. Hun har designet kollektionen Link, som er klassiske og tidløse smykker. Det at de er så unikke og klassiske på samme tidspunkt gør blot at det for dig er muligt at bruge dem til enhver lejlighed, foreksempel med en Link halskæde i sølv rhodineret, som kan kombineres med et skønt vedhæng i safirblå krystal.

 

 

Køb Julie Sandlau halskæder og vedhæng i Svendborg hos Pind J. Design

I hjertet af Svendborg finder du vores butik Pind J. Design, her forhandler vi Julie Sandlau smykker – vi forhandler dem ligeledes på vores webshop. Vi har et stort udvalg af smykker designet af Julie Sandlau. I sortimentet udover halskæder og vedhæng finder du blandt andet armbånd, ringe, halskæder og øreringe.

 

I butikken i Svendborgs gågade, har du mulighed for at opleve Julie Sandlau smykkerne. Vores butikspersonale vil hjælpe og guide dig til at finde det helt rigtige til dig, og de giver dig muligheden for at prøve de styles som du ønsker af Julie Sandlau smykker.

 

Vi sender dagligt en masse smykker afsted til glade købere, og vi sender hjertens gerne også Julie Sandlau smykker til dig. Hvis du køber for over 399 kr., tilbyder vi gratis fragt og vi lover en hurtig levering fra varelager på 1-3 hverdage på Julie Sandlau smykker der er på lager. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Julie Sandlau, denne rabat kan du få ved at du tilmelder dig vores gratis kundeklub.