Vedhæng

Er du på udkig efter et vedhæng til din halskæde, så har vi et stort udvalg i både store, små tidløse og moderne vedhæng. Et smukt vedhæng kan være med til at give din stil en ekstra lille detalje eller det kan være med til at understrege din personlighed.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Vedhæng med historie

En halskæde er ikke fuldend uden et vedhæng. Hvert vedhæng fortæller en historie. Nogle vedhæng har forskellige motiver, andre handler det om materialet på vedhænget. Et vedhæng er for mange et symbol. Det kan være et dyre motiv, et job relateret motiv eller en ting der bringer tanker frem. Det helt unikke ved vedhæng er at de kan udskiftes og sættes på nye halskæder. På den måde kan man få lige netop det udtryk og symbolske værdi man ønsker.
 

Vælg imellem mange typer vedhæng

Et vedhæng kan have mange former. Det kan være formet som et hjerte, som en kugle, som et kors, som et dyr, som en medaljon eller noget helt andet. Det handler i den grad om at finde ud af hvilket motiv det skal være. Her på siden har vi samlet sølv vedhæng, guld vedhæng, forgyldt vedhæng, vedhæng med kors, brillanter, hjerter, dyr og meget andet. En stor del af det du finder her på siden er håndlavet vedhæng fra eget værksted. Vi har fagudlærte guldsmede som laver håndlavet kvalitet vedhæng til halskæder.

Foretrækker du dit vedhæng i sterlingsølv finder du her på siden en underside til alle sølv vedhæng. Er du forelsket i hvidguld vedhæng, finder du også en underkategori her på siden. Vi har vedhæng i alle tænkelige typer fra både kendte brands men også vores eget håndværk.
 

Håndlavet smykke vedhæng

Mange af de smykker som du finder her på siden, er håndlavet på eget værksted. Vi har fagudlærte guldsmede siddende i huset for at lave lige netop det vedhæng du ønsker dig. Vi kan lave vedhæng i alle smykketyper og former. Har du specielle ønsker i form af noget unikt du ikke kan finde på siden, kan vi hjælpe dig.
 

Køb vedhæng online hos Pind J. Design

Her på siden finder du alle vores vedhæng. Du kan finde vedhæng i næsten alle typer materiale, sølv, guld, forgyldt, perler og brillanter og meget mere. Vi tilbyder håndlavede vedhæng fra vores eget værksted under navnet Collection Pind J., men vi har også vedhæng fra de største danske smykkebrands som Julie Sandlau, Mads Z og Heiring. Gå på opdagelse og find det vedhæng der passer til din halskæde.