Ure

Vi prøver hele tiden at efterleve trends og efterspørgsel, derfor finder du også et stort udvalg af ure i kendte mærker hos Pind J. Design. Vi har ure fra velkendte, danske brands samt et antal eksklusive, udenlandske leverandører. Vi er autoriseret forhandler af samtlige mærker, og derfor kan du også trygt handle hos os.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af ure

Hos Pindj.dk finder du et kæmpe udvalg af ure til herre og damer. Vi er sydfynsk største urforhandler. Af ure har vi Daniel Wellington, Armani, Skagen, Fossil, Tommy Hilfiger, Garmin og mange flere. Vi er altid med på de nyeste trends og køber efter sæson for at være på forkant med det som rykker på sig. 

Hvis du leder efter et smart armbåndsur, kan du kigge her på siden. Vi har ure i alle prisklasser og tilbyder ure i forskellig udtryk. Vores største interesse er at have så bredt og godt et udvalg at du finder det du leder efter. Mange af urene har vi på lager i Svendborg og kan tilbyde hurtig levering.

 

Køb billige ure online

Det er ingen hemmelighed at vi tilbyder vores kundeklub medlemmer mindst 12% rabat når du køber ure. Det er gratis at blive kundeklub medlem. Når du handler efter det rette ur, så kig forbi pindj.dk. Vi kan i stort set alle tilfælde tilbyde dit drømmeur med 12% rabat, hvis du melder dig ind i vores kundeklub.

Vores udvalg af ure bliver opdateret løbende. Vi har også en outlet kategori hvor vi tilbyder udgående ure til spotpriser. Spar typisk mellem 40-50% på mærkeure som Georg Jensen, Michael Kors, Certina, Fossil og andre.