Iconic Link ure fra Daniel Wellington

Her på siden finder du hele udvalget af de ikoniske Iconic Link ure fra Daniel Wellington. Urene er designet i rustfrit stål i rosa forgyldt, sort keramisk eller klassisk rustfrit stål. Urene er batteridrevet med flot rustfri lænke fra 32 mm til 40 mm. Køb Daniel Wellington Iconic Link her på siden og få gratis forsendelse, og have’ uret indenfor 1-2 hverdage, ved køb af ure på lager.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Iconic Link ure

Daniel Wellington er kendt for sit minimalistiske udtryk. Klassiske ure med NATO-rem eller læderrem. Der har været en efterspørgsel fra kundernes side om at designe en anden type ur som stadigvæk har identitet i det Daniel Wellington står for. Iconic Link er en af de nyeste skud på stammen. Uret er udført i rustfrit stål med en tykkelse på 8 mm. Urene er unisex og kommer med mineral glas.
 

Den store forskel er det gennemgående rustfrie stål look med mesh lænke. I kombination med dette bibeholder Daniel Wellington det klassiske look med de minimalistiske timetegn og sit velkendte logo.
 

Iconic Link kommer i flere farver med urskiven. Der er eksperimenteret med grøn, blå, brun, unitone og naturligvis hvid og sort. Det giver utallige muligheder for at købe sit Iconic Link ur efter præcis det udtryk man ønsker. Emerald, Arctic og Amber er farverne der symboliserer naturen, også kaldt ”Elements of Nature”.  
 

Daniel Wellington Iconic Link ure

Keramisk, unitone, rosaforgyldt eller stål

Det er ikke nok for Daniel Wellington at tænke i forskellige urskive farver. Der er også tiltænkt over forskellige varianter af urets materiale. I Iconic Link har Daniel Wellington som en af de første, designet et ur i keramik. Et gennemgående sort ur i sort keramik.
 

I samme kollektion har Daniel Wellington skabt et unitone ur i stål, rosaguld eller guld. Det giver mulighed for at vælge et ur der afspejler ens personlighed og matcher ens smykker.
 

Iconic Link ure på udsalg

De ikoniske Daniel Wellington ure er sjældent på tilbud, men kan af og til opnås med god besparelse. Her på siden kan du holde øje med tilbud på Iconic Link urene. Som en del af vores kundeoplevelse, tilbyder vi eksklusivt mindst 12% som online kundeklub medlem. Det er gratis at tilmelde sig og opnå den fine rabat på alle Daniel Wellington ure.
 

Køb Daniel Wellington Iconic Link ure hos guldsmed Pind J. Design

Her på siden finder du alle Iconic Link ure fra Daniel Wellington. Vi har alle ure repræsenteret i keramisk, unitone, stål, guld og rosaguld materiale. Som officiel forhandler af Daniel Wellington tilbyder vi garanti på køb af dit ur og gratis forsendelse ved køb over 399kr. Vi afsender uret, så du har det indenfor 1-3 hverdage. Med høj kundetilfredshed på Trustpilot og e-mærket tilbyder vi tryghed ved køb hos os.