Daniel Wellington ure

Her på siden finder du alle vores Daniel Wellington ure til ham og hende. Du finder et af landets største online udvalg af nye og populære ure fra Daniel Wellington. Dyk ned i populære kollektioner som Classic, Iconic Link, Quadro eller bliv inspireret med de andre ure. Som officiel forhandler tilbyder vi Daniel Wellington til en attraktiv pris og har fri fragt på alle urene. Find ure, remme og andet tilbehør her på siden.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Daniel Wellington ure

Man kan ikke snakke om ure uden at nævne det verdensomspændte ur brand, Daniel Wellington. Brandet blev grundlagt i Sverige af Pilip Tysander i 2011. På en rejse til den anden side af jordkloden opstod en tilfældighed som skabte et internationalt brand. Pilip mødte på sin rejse en Britisk gentleman som har en charmerende, fascinerende og moderne stil. Manden havde en forkærlighed for vintage ure med NATO-remme og hele hans look skulle verdenen opleve. Hans navn? Gæt engang: Daniel Wellington. I dag kendes brandet verden over for sin tidløse stil, minimalistisk look og klassiske design til ham og hende.
 

Igennem tiden har Daniel Wellington designet utallige smukke og ikoniske ure med japansk batteridrevet urværk. Det helt store gennembrud for Daniel Wellington var urene med Nato ramme som kunne udskiftes og tilpasses ens look. Det startede med Nato-rem, udviklede sig til læderremme og nu tilbydes urene også med mesh remme. Fælles for alle urene som Daniel Wellington står bag er det moderne og tidløse design som man bør eje. Ikke bare fordi urene er så gennemført stilet, men fordi de kan tilpasses efter ønsket urrem.
 

Klassisk look for Daniel Wellington ure er hvid eller sort urskive med sølv eller forgyldt kant. Urene bliver designet i forskellige størrelser, så de passer til flere typer af håndled. Herreurene starter ved 40 mm, og dameurene findes i 36, 32 og 28 mm som det mest normale. Her på siden finder du et bredt udvalg af både herreure, dameure og unisex ure.
 

Iconic Link, Classic Petite, Quardro ure

Daniel Wellington har altid være tro til filosofien om at skabe ure der var tidløse, minimalistiske og raffineret. Alle urene er designet så de passer både til business looket men også til fritid- og hverdag looket. Remmen på uret kunne udskiftes til lejligheden og med mulighed for hvid eller sort urskive havde man altid et ur der passede ind. Efterhånden som Daniel Wellington voksede med sine klassiske Petite ure, steg efterspørgsel for anderledes, nytænkende ure indenfor samme filosofi.
 

Daniel Wellington Iconic link

En af de største innovative design som kom for nyligt på markedet, var Iconic Link. Urene var udstyret med mesh lænker i regulærbar længde i sølv, forgyldt og rosa forgyldt. Urene havde forskellig tykkelse fra 32 – 36 og til 40 mm. Stil var tidløs, elegant og ekspressiv ifølge Daniel Wellington’s eget udsagn. I kollektionen findes urene med sort, hvid, brun og blå urskive i henholdsvis stål, guld, rosa og med kemisk ur lænke.
 

Se hele kollektionen af Iconic Link her
 

Daniel Wellington Classic og Petite

Denne kollektion stammer helt tilbage til den gang Daniel Wellington blev grundlagt og udgør DNA’en i brandet. Urene er udskiftelige remme, så de passer til enhver lejlighed og stil. De fås med hvid og sort urskive med læder eller NATO-rem. Alle Daniel Wellington Classic urene fås i ultratynd urkasse i 6 mm i enten sølv eller rødguld samt mulighed for at vælge imellem 36 eller 40 mm.

 

Daniel Wellington Petite urene betegnes som den mest elegante kollektion af dem alle. Urene tilbydes i en mindre diameter og tykkelse, for at få et ultraslankt og minimalistisk udtryk. Det er de fineste ure fra Daniel Wellington med et ønske om et moderne og sofistikeret look. Urene kan skiftes til læder og mesh lænke, og findes med sort, sort og grøn urskive.
 

Se hele kollektionen af Classic og Petite her
 

Daniel Wellington Quadro ure

Det mest innovative skud på stammen er Quadro kollektionen af Daniel Wellington. Urene er designet med en firkantet urskive i sort, hvid og grøn, med enten mesh eller læder til. Uret henvender sig dem der ønsker et fint og minimalistisk dameur. Urene er kun 20x26 mm og perfekt til det mindre håndled.
 

Se hele kollektionen af Quadro ure her
 

Udskift og forny med urremme fra Daniel Wellington  

Hele det essentielle ved Daniel Wellington er muligheden for at tilpasse uret efter det look og stil man ønsker. Det kan ske ved udskiftning af urremmen hvor der er uendelige muligheder. Som en af de få urbrands tilbydes der et værd af urremme fra Daniel Wellington. Urremmene kan fås i NATO, læder og mesh i sort, brun, rød, stål og med rosa forgyldt eller sølv spænde.
 

På siden finder man alle typer af urremme til Daniel Wellington ure. Urremmene har forskellige mål og tykkelse, så de er tilpasset de specifikke kollektioner.
 

Daniel Wellington på udsalg

Det er en fordel at holde øje med Guldsmed Pind J. Design hvis du leder efter et godt tilbud på Daniel Wellington ure. Vores priser er dynamiske og følger markedet så du altid får en skarp pris i forhold til vores konkurrenter. På ældre modeller som Classic og Petite finder du enkle ure på udsalg.
 

Du kan også med fordel tilmelde dig vores gratis kundeklub hvor du altid sparer mindst 12% på Daniel Wellington ure. Dette gælder både de nyere ure samt de klassiske bestsellers. Næste gang du kigger efter Daniel Wellington så tænk på vores gratis kundeklub hvor du sparer mindst 12% på dine køb.
 

Køb Daniel Wellington ure online hos guldsmed Pind J. Design

Her på siden finder du et kæmpe udsalg af Daniel Wellington ure. Alle nyheder er listet øverst så man er opdateret på de nyeste kollektioner. Foretrækker man at shoppe klassiske Daniel Wellington ure, skal man kigge nærmere på Classic kollektionen. Er det ure med mesh lænke man falder for, er Iconic Link det rette sted. Ønsker man brandet Daniel Wellington, men det mest innovative, er Quadro den nyeste kollektion.
 

Alle ure kan købes med kundeklub rabat på mindst 12%. Når du handler DW ure hos guldsmed Pind J. Design får du altid 30 dages bytteret og 14 dages returret. Som guldsmed har vi fremragende Trustpilot score og har været e-mærket siden 2012.