Daniel Wellington ure

Daniel Wellington er kendt for deres klassiske og tidløse unisex ure, hvor der er mulighed for at skifte urremme, så dit DW ur altid kan have et nyt og trendy look. Daniel Wellington urene laves i et elegant, tyndt og rent design og til en god prisklasse, hvor alle kan være med.  Se hele vores store udvalg af DW ure og urremme her.

Er du i tvivl om hvilke størrelse ur du skal vælge, så tag et kig i denne størrelsesguide.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

 Historien bag Daniel Wellington ure

Ideen til Daniel Wellington blev skabt ved et tilfældigt møde. Den svenske stifter Filip Tysander mødte en britisk velhavende mand, som havde en forkærlighed for vintage ure med gamle NATO-remme, som Filip var meget fascineret af. Her opstod hans idé om, at skabe sit eget sortiment af minimalistiske og klassiske ure, som han opkaldte efter sin engelske ven – Daniel Wellington.
 Hos Pind J. Design finder du hele udvalget af Daniel Wellington ure. Vi har et bredt udvalg af DW ure i stål og DW ure i rosa guld stål. Hele forskellen ligger i valget af din Daniel Wellington urrem, som kan skiftes til andre farver og materialer. Urremmene fås i et utal af farver, så du kan vælge ét der passer til netop din stil og personlighed.

Daniel Wellington Classic Sheffield kollektionen er den mest populære fra Daniel Wellington. Senest har vi også fået de nye populære Daniel Wellington Classic Cuff, som er en minimalistisk kollektion af smukke DW armringe i stål og rosa guld stål, som er det perfekte match til alle DW ure.

Autoriseret Daniel Wellington forhandler

Pind J. Design er autoriseret Daniel Wellington forhandler og har en lækker Daniel Wellington Shop in Shop i butikken, som den eneste Daniel Wellington forhandler på hele Sydfyn. Du kan derfor roligt bestille dit nye Daniel Wellington dameur eller herreur hos Pind J. Design.
Der medfølger altid 2 års reklamationsbevis til alle Daniel Wellington ure og vi sender fragtfrit. 
 

Køb Daniel Wellington ure online og spar penge!

Køb dit DW ur online hos Pind J. Design og spar penge. Du sparer altid mindst 12% på Daniel Wellington i vores kundeklub. Læs mere og meld dig ind i vores kundeklub her: www.pindj.dk/kundeklub-webshop