Daniel Wellington Quadro

Find en af de nyeste kollektioner fra Daniel Wellington: Quadro. Urene har firkantet profil med hvid, sort eller marmor grøn urskive og kommer med læderrem eller mesh lænke. Du finder alle urene her på siden til dem der ønsker et mindre minimalistisk Daniel Wellington ur. Vi tilbyder gratis levering på alle Quadro ure og har 1-3 dages levering på ure der er på lager.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Firkantet Quadro ure

Hils på Quadro urene. Uret er et innovativt boost fra Svenske Daniel Wellington med en firkantet urskive profil. Uret har en smal bredde på 10 mm og kommer med rosaguld eller sølv urkant. Alle urene er batteridrevne og har en vandtæthed på 30 meter som gør dem resistent over små regnmængder. Ved alle Daniel Wellington Quadro urene, kan man udskifte urremmen til en mesh eller læderrem som matcher ens personlighed.
 

Rosaguld eller stål urkant

Quadro byder på firkantet profil som med en rosaguld eller stål, afhængig af hvad man ønsker. Det giver en masse muligheder at kunne vælge sit ur efter ønsket udseende, mens man bibeholder det klassiske look.
 

Hvid, sort eller grøn urskive

Når det kommer til urskiven, er Quadro designet i forskellige look. Der er den klassiske hvide urskive med rosa forgyldte symboler, den sorte urskive med selsamme belægning eller den nye udgave med marmor grøn urskive med rosa forgyldt belægning. I samspil med urskivens tre farver, kan man kombinere det med den rette urrem i enten læder eller med mesh lænke.
 

Daniel Wellington Quadro ure

Vælg urremme efter personlighed

Ligesom med alle Daniel Wellington ure er der tiltænkt over det samlede look. Det betyder at Quadro kollektionen også kommer med aftagelig urrem som kan udskiftes til læder eller mesh lænke. I serien tilbydes der to version i rustfrit stål: Ashfield og Melrose, henholdvis i sort og roseguld.  
 

Køb Daniel Wellington Quadro ure hos guldsmed Pind J. Design

Find hele udvalget af Daniel Wellington Quadro ure her på siden. Vi er officiel forhandler af Daniel Wellington og tilbyder den eksklusive kollektion: Quadro. Vi forhandler både ure til hende og ham og har tilbehør i form af urremme der kan udskiftes. Bestil dit næste Daniel Wellington Quadro ur hos guldsmed Pind J. Design og få det leveret fragtfrit. Vi har høj kundetilfredshed på Trustpilot med en score på 4,8/5. Som ekstra tryghed tilbyder vi 30 dages byttefrist på alle Daniel Wellington ure.