Uremme fra Daniel Wellington

Her på siden finder du alle urremme fra Daniel Wellington. Find din næste urrem i stof, stål eller læder og kombiner det med dit Daniel Wellington ur. Tilpas din urrem så det rette udtryk kommer til liv. Over 50 forskellige urremme fra Daniel Wellington til mænd og kvinder. Vi sender gratis fragt over 399kr og har 1-3 dages levering på lagervarer.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af urremme

Daniel Wellington er kendt for sit raffineret og ikoniske design. Det er holdt klassisk og minimalistisk helt ind til benet for at bevare DNA’en i historien. Det hele er opbygget efter at grundlæggeren Filip Tysander mødte en Engelsk gentleman ved navn Daniel Wellington, som var en nydelig og velklædt mand.
 

Det blev startskuddet for brandet der havde til formål at skabe et selskab der bygger på det velklædte og minimalistiske. Den filosofi er i dag designet ind i urene, så selve urskiven holder sit design, men uret er skabt til at kunne udskiftes på remmen. Det giver et utal af muligheder at kunne tilpasse og tilrette sin urrem efter ønske.
 

På den måde kan man beholde uret som man elsker, men have forskellige urremme tilknyttet. Med en NATO-rem kan det være hverdagslooket, med læderrem passer det måske til business looket og rustfrit stål, kan være en mellemting. Der findes et hav af muligheder indenfor urremme hos Daniel Wellington her på siden.
 

Daniel Wellington urremme

Vælg imellem stof, læder og rustfrit stål urrem

Har man anskaffet sig et Daniel Wellington ur men ønsker at udskifte det, kan en mellemting være en god løsning. Daniel Wellington er kendt for sit moderne design med klassiske urskive. Der hvor den store forskel er fra Daniel Wellington og andre urmærker er deres udvalg af urremme.
 

Udvalget af urremme består af stof remme, også kaldt NATO remme som var det Daniel Wellington, startede op med tilbage i 2011. Urene var alle udstyret med NATO rem med farver og mønstre, og med enten rustfrit stål urspænde eller rosa gold.
 

I nyere tid er Daniel Wellington kommet på markedet med urremme i rustfrit stål, fungerende som mesh lænke og med lænke i led. Det giver mulighed for at tilpasse sin urskive med sit ønskede urremsudtryk.
 

Sidst men ikke mindst, er den luksuriøse urrem med læder også på markedet. Den findes i cognac farvet og sort ægte læder, også kaldt Mawes urrem og Sheffield urrem. Urremmens spænde findes i rosa guld og rustfrit stål.
 

Daniel Wellington urremme på udsalg

Der findes mange forhandlere som tilbyder ure og urremme fra Daniel Wellington. Hos guldsmed Pind J. Design er vi officiel forhandler af Daniel Wellington og har et af landets største udvalg af urremme til urene. Vi forhandler forskellige størrelser af urremme til gode priser. Om det er stof urrem, læder urrem eller stål urrem, så forhandler vi Daniel Wellington urremme på udsalg.
 

Ved oprettelse i vores online kundeklub sparer man som kunde 12% på alle urremme fra Daniel Wellington. Det er gratis at blive medlem og rabatten vil fremgå lige så snart man er oprettet og logger ind på hjemmesiden. Leder du efter et godt tilbud på Daniel Wellington urremme, finder du det hos Guldsmed Pind J. Design.
 

Køb Daniel Wellington uremme hos guldsmed Pind J. Design

Hvis du leder efter den perfekte urrem til dit Daniel Wellington ur, finder du det her på siden. Vi forhandler alle typer af urremme fra Daniel Wellington i stof, læder og rustfri stål i forskellige størrelser og mål. Hvis man har et Daniel Wellington ur i sin samling, kan en urrem være en god tilføjelse. Hvis man ikke allerede ejer et Daniel Wellington ur, kan man også her på siden finde et.
 

Vi er officiel Daniel Wellington forhandler og har både nyheder samt populære ure repræsenteret. Vi har høj kundetilfredshed og har været e-mærket siden 2012. Som ekstra service tilbyder vi som gudsmed, 30 dages bytteret og har 1-3 dages levering.