Armbånd fra STINE A Jewelry

På siden finder du et stort udvalg af smukke armbånd i sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv med perler og ædelsten og kæder i tynde og bredde former. Fælles for alle armbånd fra STINE A er det farverige univers af smukke og unikke armbånd. Bestil for mere end 399kr og få gratis fragt.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Stine A armbånd

Hvis man kender til STINE A, ved man at universet er spækket med farver og former og at smykkerne har unikke designs til en god pris. Det samme gælder alle armbånd fra STINE A. De kommer i nylon, i sterlingsølv, i forgyldt eller som ferskvandsperler. Der kan vælges imellem justerbare størrelser, men også faste armringe klar til at tage på. I samspil med andre smykketyper som et stk STINE A ørering og en STINE A halskæde, kan man skabe sin egen personlige stil.
 

Alle armbånd designes i sterlingsølv eller i 18 karat forgyldt sølv. Armbåndene kommer med farverige zirkoniasten, perler eller en kombination – unikke armbånd som er kontrolleret og godkendt af ædelmetalkontrol styrelsen.
 

Vælg armbånd i sølv eller forgyldt

Størstedelen af smykkerne kommer som forgyldt der er sæsonens helt store hit. Det er 925 sterlingsølv smykker som får en 18 karat guldlægning der giver varme til huden. Der tilbydes også armbånd i nylon med farverige ædelsten. Værd at nævne er STINE A samarbejde med organisationer som RED BARNET, hvor en procentdel af salget går ubeskåret til organisationen.
 

Hvis man har forelsket sig i et armbånd fra STINE A, kan man også godt allerede drømme sig væk i andre smykker som ringe, halskæder og vedhæng der passer i samme stil. Danske STINE A Jewelry har på rekordtid formået at være en af de mest efterspurgte danske smykkedesignere på markedet, især for hendes øreringe og armbånd.
 

Køb STINE A armbånd hos Guldsmed Pind J. Design

Du finder sterlingsølv og forgyldte armbånd fra STINE A her på siden. Vi er officiel forhandler af STINE A Jewelry og har et af landet største udvalg af armbånd, men også ringe, øreringe, halskæder samt vedhæng. Vi har også fine LOVE BOX fra STINE A hvor man kan finde en armbånd matchende med en anden smykketype.
 

Når du handler STINE A armbånd hos os, tilbyder vi gratis fragt over 499kr og kun 1-3 dages levering hvis varen er på lager. Vi giver 30 dages tryghed med ombytning og har fremragende Trustpilot score på 4,5/5. Vi har siden 2012 været E-mærket og har eksisteret i mere end 36 år.