Bering ure

Hos PindJ.dk finder du mere end 150+ forskellige Bering ure til herrer og damer. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af ure til skarpe priser.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Bering ure – Inspiration fra Nordpolen

Bering ure er et dansk brand, der er startet af forretningsmanden og eventyreren Rene Kærskov i 2008. Ideen til urene stammer fra en ekspedition til Nordpolen, som Rene var på i 2008. På sin tur til Nordpolen blev Rene meget fascineret af den arktiske natur og skønhed. Gennem denne inspiration fik han ideen til at starte et urmærke som blev til Bering. Kollektionen af Bering ure er designet ud fra den simple skønhed, som han oplevede deroppe. 
 

Titanium Bering ure

Titanium Collection tilbyder ikke kun enestående komfort, men imponerer også med sit elegante og tidløse danske design. Dette gør den til det perfekte valg til enhver lejlighed. Den omhyggelige håndværksmæssige udførelse og anvendelsen af titanium af høj kvalitet sikrer langvarig holdbarhed. Kollektionen er desuden kendt for sin lette vægt og hypoallergeniske egenskaber, som gør den ekstra behagelig at bære. Denne særlige kombination af komfort og stil gør Titanium Collection til en uundværlig del af enhver ursamling.

Bredt udvalg af Bering ure

Bering ure er kendt for deres klassiske design, lækre kvalitet og attraktive priser. Priserne på Bering går fra kun 899 kr., så alle kan være med uanset køn og alder.
Pind J. Design er autoriseret forhandler af Bering, og har et stort udvalg af de nyeste Bering ure. Vi har både Bering herreure og Bering dameure, så uanset om du er til feminine dameure eller klassiske herreure, så er der et ur til enhver stil.  Gå på opdagelse i vores store udvalg og find dit nye Bering ur her. 
Er du på udkig efter Bering smykker, så har vi også mulighed for at bestille det hjem til dig.
 

Skandinaviske ure af høj kvalitet

Bering urene bliver lavet i de bedste materialer på markedet. Der bliver blandt andet brugt HighTech-Ceramic, ultralet titanium, safirglas, rustfrit stål m.m. Der gør, at Bering urene føles meget lækre og luksuriøse. Du får derfor et stilfuldt ur der kan holde i mange år.
Der er 3 års garanti på alle ure.
Hos Pind J. Design kan du altid få Bering ure på tilbud. Tilmeld dig vores kundeklub og spar altid mindst 12% på dit køb. Læs mere og tilmeld dig her: www.pindj.dk/kundeklub-webshop